2777
2789
عنوان

عمل لوزه کودک

48 بازدید | 4 پست

واسه عمل لوزه پسرم رفته بودیم دکتر هفته پیش، معاینه کرد، پرسید شبا دهنش باز مینونه میخوابه؟ خرخر میکنه؟ منم گفتم آره چون این علائم رو داشت. گفت دهنش بو میده صبحها؟ گفتم نمیدونم. گفت برید عکس بندازید، عکس گرفتم بردیم نشون دادیم گفت باید عمل شه وگرنه بزرگ شه مشکل پیدا میکنه. توی این هفته شبا بهش دقت کردم دیدم خر خر نداره دیگه. صبحها هم دهنش بو نمیده. حالا دو دل شدم واسه عملش، چون استرس دارم کلا بچم بره عمل. عملشم با لزره میگن کاری نداره ولی من بازم استرس دارم.

چیکار کنم به نظرتون؟ عمل رو کنسل کنم؟ یا مثلا ببرم یه دکتر دیگه هم بچه رو چک کنه ببینیم یه دکتر دیگه چی میگه.

منم از بچگی لوزه سوم دارم ولی چون خر خر نمیکردم دکتر گفت نیاز نداره

هنوز عمل نکردم مشکلی ندارم ولی با پزشک مشورت کن مشکلی پیش نیاد پیش یه دکتر دیگه ببر

اللهم عجل لولیک الفرج✨

چند سالشه چیزی:نیست که یه شبه بخوای دقت کنی خیلی تابلو ه خر خر دهن باز موقع خراب زیاد مریض شدن صدای تو بینی.حتی بعد چند سال حالت فک و دندون عوض میشه چون شبا دهن باز ه.کیفیت خواب شون هم اصلا خوب نیست

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالشه چیزی:نیست که یه شبه بخوای دقت کنی خیلی تابلو ه خر خر دهن باز موقع خراب زیاد مریض شدن صدای ...

۷ سالشه، امسال میره کلاس اول. آره دقیقا دکتر همینا رو گفت. گفت مدل فکش تغییر میکنه. اره قبلا همیشه تا خوابش میبرد من از صدای خر خر میفهمیدم خوابش برده، جدیدا انگار دیگه صدا ازش نمیاد موقع خواب. توی این چند روز دقت کردم.

۷ سالشه، امسال میره کلاس اول. آره دقیقا دکتر همینا رو گفت. گفت مدل فکش تغییر میکنه. اره قبلا همیشه ت ...

اگه داشته یاسه خیلی :سخته کلاس اول زیاد مریض میشه به نظرم چک کن چند تا دکتر ببر اکه واقعا نیاره زودتر عمل کن تو همین یه ماهه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت