شوکولی۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 10 عنوان طرح پرستاری 65 بازدید | 4 پست بچها من الان طرح ثبت نام کنم برم به یه شهر دیگه بعد از مشغول به کار شدن پشیمون بشم بخوام شهر محل طرحمو عوض کنم همچین چیزی میشه؟ توقف طرح بزنم باز ثبت نام کنم؟ 1405/06/01 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 7229 توقف باید بزنی ولی یه قانونی داره که تا یه مدت توی همون استان نمیتونی مشغول شیدوسال پیش ۶ ماه بود ،الان نمیدونمالبته اگر بخوان اذیت کنن گیر میدن به این قضیهاگر اذیت نکنن که منعی نداره
شوکولی۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 10 اره توقف میتونی بزنی ولی یک ماه منع داری برای شروع دوباره مرسی عزیزممم از شرایط بررسی اولویت بندی های طرحم اطلاع دارین؟مثلا چن نفر جلوم باشن یا چقد طول بکشه از اولویت دومم باهام تماس میگیرن که شروع به کار کنم؟
شوکولی۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 10 توقف باید بزنی ولی یه قانونی داره که تا یه مدت توی همون استان نمیتونی مشغول شیدوسال پیش ۶ ماه بود ،ا ... مرسی عشقماز شرایط بررسی اولویت بندی های طرحم اطلاع دارین؟مثلا چن نفر جلوم باشن یا چقد طول بکشه از اولویت دومم باهام تماس میگیرن که شروع به کار کنم؟