2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهه

200 بازدید | 27 پست

همش سردرد دارم

حالم بده

حالت تهوع دارم

یه عالمه جوش زدم

پوستم تیرع شده

از وقتی کنکور دادم اینجوری شدم

نمیدونم چمه کسی راهکاری داره؟

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

وای منم یا سرگیجه دارم یا سرم سبکه یا همششششش تپش میگیرم

دارم دیوونه میشم دیگه 😭🥺

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای منم یا سرگیجه دارم یا سرم سبکه یا همششششش تپش میگیرمدارم دیوونه میشم دیگه 😭🥺

افرین منم همینجوریم

تازه خود به خودم افزایش وزن گرفتم با اینکه هیچی نمیخورم.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

تونر بزن شبا.ویتامین سی بخور.امگا سه بخور.اب هویج

مرتب میخورم

اصن انگاز نه انگار

افرین منم همینجوریم تازه خود به خودم افزایش وزن گرفتم با اینکه هیچی نمیخورم.

واایایاایای دقیقااااا منم همینممممم

بدجور تپش میگیرم

دیگه دارم نمیتونممممم

تازه سال دیگه کنکور باید بدممم

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

امسال کنکوری چه بلایی سرمون اووردن میبینم همه همینجوری شدن والا به خاطر این عقب افتادن من که خیلی تح ...

بخدا تا دق مرگمون نکنن دست بردار نیستن.

همش از استرس هست اینا اگه ادامه پیدا کنه میشه سرطان

بیا به من استرس نداشتن رو یاد بده

مگه میشه؟

واایایاایای دقیقااااا منم همینمممممبدجور تپش میگیرمدیگه دارم نمیتونمممممتازه سال دیگه کنکور باید بدم ...

نه خواهر من کنکور دادم.

من کم اشتها شدم

من فقط چیز ابکی میتونم یخورم.

تازه اونم خیلی کم

اصن نمیدونم چع بع روز بدنم اومده