2777
2789
عنوان

چه خبر خوشگلا

153 بازدید | 36 پست

چیکارا کردین امشب🫶🏼

من چند روزه خونه آبجیمم بعد اونا وقت شامشون خیلی دیره و بچه دو سالشونم تا ۲ بیداره

امشب خودم زودتر براشون شام درست کردم خوردن الان جا انداختن برقا رو خاموش کردم که بخوابن بچه خیلی دیر میخوابه آخه

خودشونم صبحا سرکار میرن

بچه پیش منه چند روزه😍

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

توروخدا تو تاپیک بغلی من نی نی یار رو تک کنیدبلدنیستم یه کاربر اومد هرچی از دهنش در اومد گفت

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی عزیزم

من هیچی امروز انتخاب واحد داشتم پاک یادم رفته بود شهریمو بدم سرهمون ده دیقه دیر وارد سایت شدم چندتا درسی که میخاستم نشد بردارم دارم حرص میخورم موقعیتای بعدی خدا کمکم کنه جبران کنم🫠🫠

روزهای دیگه کی بچه رو نگهداری میکنه

میبرن مهد کودک

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

وای نانا زنده باشینچه خاله مهربونی😍

قربونت برم مرسی😍

استارت دهمو زدمامتحان زبان دادمالانم دارم به خودکشی فکر میکنم

چرا خودکشی آخه؟؟؟

همه ی آدما تو این سن حتی ی بارم شده این فکر به ذهنشون میرسه

ولی هیچ فایده نداره

از زندگیت لذت ببر

من امروز تولدم بود 😀

با دوستام بیرون رفتم

غدای خوشمزه درست کردم

الانم دوباره برگشتم سر درسام دارم حرص میخورم چیکار کنم درصدم بالا برههههه 😢

یه پسره هم هست دائما مزاحم میشه اعصابمو خورد میکنه

اخی عزیزم من هیچی امروز انتخاب واحد داشتم پاک یادم رفته بود شهریمو بدم سرهمون ده دیقه دیر وارد سایت ...

الهی🥲

انشاءلله موفق بشی عزیز دلم