2777
2789
عنوان

یه لحظه میاید

56 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

خلاصه ای از داستان زندگیم میگم لطفا راهنماییم کنید

من از هفده سالگی با یه آقایی که معلم بودن مجبور شدم ازدواج کنم اولش هردوی ما مجبور بودیم

اون آقا که الان همسرمه زنش رو طلاق داده بود و یه دختر سه ساله داشت از همون موقع که قبول کرد با اینکه سن خیلی کمی داشتم واقعا مثل دختر خودمبود برام احساس میکردم چندین ساله پیشمه و اون باعث شاد پدرش رو تحمل کنم

الان که ۱۸ سالش شده مادرش اومده و داره سعی میکنم رابطه مون رو بهم بریزه ، حتی اون موقعی هم که همسرم اجازه نمیداد مادرش بچه روببینه من چندین بار به بهانه پارک رفتن وخيابون رفتن بچه رو می بردممادرش ببینه

واقعا این حق من نیست حالا که به این سن رسوندمش بخواد زندگیم رو خراب کنه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

حق انتخاب داره اون دختر یا مادر خودش یا شما

اینم بگم هر کدام از شما جایگاه خودشون داره . سخت نگیر بزار راحت باشه

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر سخت🥲

من خودم خیلی کوچیکبودم اما براش مادری کردم

توی سن کم که خودم نیاز به محبت داشتم کل محبتم رو بهش دادم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

حق انتخاب داره اون دختر یا مادر خودش یا شما اینم بگم هر کدام از شما جایگاه خودشون داره . سخت نگیر بز ...

من کاری ندارم بره پیش مادرش

ولی چر زندگی من رو خراب کنه

من کاری ندارم بره پیش مادرشولی چر زندگی من رو خراب کنه

زندگی تو چطور میتونه خراب کنه اون زن

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

احتمالا دختر خانوم ب سمت شما جذب بشن تا مادر

هر دومون خیلی بهموابسته هستیم من حتی اگربره پیش مادرش هم کاریش ندارم فقط می خوامحالش خوب باشه

ولی متأسفانه مادرش کاریش کرده که داره زندگیم روخراب میکنه

زندگی تو چطور میتونه خراب کنه اون زن

وقتی ما ازدواجکردیم من دانش آموزهمسرم بودم خیلی مرد خوبی بود از همه لحاظ خودم قبولش داشتم اما همیشه مثل یه پدر میدیمش نه اینکه بخوام زنش بشم تا اینکه یه اتقافی افتاد مجبور شدم باهاش ازدواج کنم حالا این خانم چندین بار بهمبا شماره های مختلف پیام داد هم به خودم هم شوهرم که من با شوهرت رابطه دارم

یکبار کاری کرد که ما تا مرز طلاق هم رفتیم ولی من به خاطر دخترمکاری نکردم حالا هم بعد چندین سال اومده میگه زنت رو طلاق بده من برگردم پیش بچه م

وقتی ما ازدواجکردیم من دانش آموزهمسرم بودم خیلی مرد خوبی بود از همه لحاظ خودم قبولش داشتم اما همیشه ...

اگه شوهرت طلاقت بده اوج نامردی و ادم بی ارزشیه

اون مشکل نداره اصلا به نظرم

شوهرت اگه خوب باشه تو انتخاب میکنه اگه هم بد باشه

اون

اگه شوهرت طلاقت بده اوج نامردی و ادم بی ارزشیه اون مشکل نداره اصلا به نظرم شوهرت اگه خوب باشه تو انت ...

اولش گفتممجبور شدیم ازدواجکنیمچون یه اتفاقی افتاد

ولی قبلش همسرم بهم قول داد بعد از حل مشکل من رو طلاق بده هردومون بریم پی زندگیخودمون

ولی مشکل که حل شد زیر قولش زد و گفت تا وقتی که زنده م طلاقت نمیدم مگر اینکه بمیرم وطلاق خدایی بشه

من به خاطر اینکه به زنش برگرده چون دلم برای بچه شون می سوخت خیلی بهش اهمیت نمیدادم باهاش حرف نمیزدم تا وقتی که مطمئنم شدم دیگه نمیخواد با زنش زندگیکنه

اون واقعا نمیخواد طلاقم بده ولی من حاضرم به خاطر دخترمازش جدا بشم اگر واقعا فرصتی هست دوباره برگردن بهم

اولش گفتممجبور شدیم ازدواجکنیمچون یه اتفاقی افتاد ولی قبلش همسرم بهم قول داد بعد از حل مشکل من رو طل ...

جالبه

زندگی عجیبی داشتی .

همیشه خودت مهم تری فداکاری نکنن این زندگی توعه