2777
2789
عنوان

اسپری فلفل

9165 بازدید | 37 پست

خانم ها اسپری فلفل و گاز تاریخ انقضا دارن؟ من یکی از هر کدوم دارم. ولی حداااقل مال ۶ سال پیش هستن. هیچ وقت نیاز نشده... الان میگم نکنه تاریخش تموم شده باشه. حالا یا تو وقت نیاز کار نکنه یا اینکه بزنه طرف رو کور کنه بدبخت بشم بدتر؟؟؟... بس که خبر از دزدی و تجاوز هست من کلاااا مسلح میگردم تو خیابون... به خصوص که قبلا دانشگاه شهر دیگه ای میرفتم و تا خوابگاه باید سوار تاکسی شخصی میشدیم...

یکی از دوستام چادریه بعد سوار یه ماشین مثلا تاکسی بوده میخواسته بره دانشگاه یهو راشو کج میکنی دوتا پسر بودن دختره هیچ همراش نبوده خودکارشو درمیاره میگیره زیر چادر میزنه زیر گلوی پسره فک کرده چاقوهه دیگه زدن کنار پیاده شد اینم جواب میده 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حملش جرمه استفاده ش هم کلی دنگ فنگ داره باید بزور ثابت کنی لازم بوده استفاده کردی

میدونم. ولی خب ترجیح داره به اینکه ببرن بکشن ادمو... البته نیاز نمیشه ولی بهم اطمینان خاطر میده... حالا کسی نمیدونه تاریخش بگذره چی میشه؟

ن فک نکنم.منم دارم حای یبار رفتیم شابدول عظیم منو گشتن مردمو زنده شدم 

من کلاااا مسلح ام... در این حد از جامعه میترسم. یه شوکر خفن تو خونه دارم. ولی از اون میترسم... زیادی گنده است... صدای ترسناکی هم میده. مطمئنم خودم زودتر سکته میکنم ازش...

هرچی تاریخ مصرف گذشته تر اثرش بیشترمنم داشتم آمریکایی بود😎

الکی؟ اخه تاریح مصرفش بگذره کور بشه چی؟ به قول دوستمون همین طوری هم جرمه... حالا یه طوریشم بشه نکبت دزد...

از کجا میخرین؟

از گناوه شوهرم قاچا قی برای سفارش داد اوردن... یه زمانی میرفتم شهر دیگه دانشگاه... خطرناک بود اون مسیر خوابگاه با راننده هایی که اکثرا لات بودن