2777
2789
عنوان

جدا شغل مردم چیه

1851 بازدید | 98 پست

با این قیمت دلار رستورانا پره مغازه ها پره ماشینای جدید پره واقعا این جوری زندگی کردن خیلی درامد بالایی میخواد چیکاره ان یعنی🤔

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شاید دو شغله هستن

من و همسرم الان چهارشغله هستیم باهم😑😶

با یک شغل نمیشه به چیزی رسید و با دوشغل کارمندی هم نمیشه دیگه

خیلیا هم پدر پولدار دارن

اونایی هم که خونه و ماشین دارن خرجشون خیلی مدیریت شده تر هست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

هرکس تا داشته از قبل جمع کرده ارث بزرگ شرکت نفتی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

همسرم درامدش به دلاره وگرنه نمیشد اقتصادمون فلجه

البته خونه و ماشین رو قبل گرونی داشتیم

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

میخوای بدونی

من خودم صبح بازاریابی میکنم ۱۷ ساله سابقه دارم

بعد ظهر هم سینما

اندازه خودم و پسرم دوتایی دارم و خوش میگذرونم

ولی از خیلی از مسائل دیگه میزنم

رستوران هم جز یکجا صبح جمعه نمیرم

پول درآوردن سخته

خرج کردن به لحظه

شغل های آزاد معمولا که هیچ نظارتی روسون نیست و قانونی ندارن

هرچقدر میخوان کالا وخدمات رو میندازن به مردم با قیمت گزاف بعد از اون ورراحت هم خرج میکنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀