هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 15731 عنوان بابا 88 بازدید | 7 پست دیدی چقد غریبه شدیم نه تو منو میشناسی نه من توروکی فکرشو میکرد به اینجا برسیمکاش یکم خوب بودیکاش پدری کردنو بلد بودی کاش اونی که هرشب بخاطرش گریه میکردم تو نبودیو هزارتا کاش دیگهخدایا تو چی؟ منو میبینی؟ دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💕 دیروز | 20:26 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saeedm1370 عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3622 هعیی منم همینطور😥😔 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
shesava عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 1767 گاهی وقتا زندگی این شکلیهباید با نبودش بگذرونیچقد وقتی معدلم بالا اومد خواستم به بابام بگمدانشگاه قبول شدم و ثبت نام کردم باهام بیادخوابگاه ببره منوموقع مراسم عروسیم مثل بقیه باباها کنارم باشه و باهاش برقصم و بغضی شهو و و... کاشته ایم نهال صبر اندر دل و جان🌱
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 15731 چقدر حسرتش به دلم مونده صدا کردن این اسم منم خیلی وقته صدا نکردم میترسم از کلمه بابا برام استرس داره دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💕
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 15731 گاهی وقتا زندگی این شکلیهباید با نبودش بگذرونیچقد وقتی معدلم بالا اومد خواستم به بابام بگمدانشگاه قب ... من دیگه خیلی وقته هیچی برای خودم نمیخام فقط میخام حال مامانم خوب شه... دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💕
shesava عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 1767 من دیگه خیلی وقته هیچی برای خودم نمیخام فقط میخام حال مامانم خوب شه... ان شالله حالشون خوب میشه کاشته ایم نهال صبر اندر دل و جان🌱