2777
2789
عنوان

بحث نکنید

49 بازدید | 5 پست

اینجا مینویسم که یادم نره

از این به بعد چه درمورد سیاست، چه مذهب، چه حقوق زنان و کودکان، چه مسائل روزمره و خانوادگی با کسی که ارزش بحث نداشته باشه صحبتی نمیکنم

کسی که سواد کافی درمورد موضوعی نداره و تمام اطلاعاتش از ریلز اینستا میاد نه مطالعه

کسی که هوش هیجانیش انقدر پایینه که ترجیح میده همه چیزو صفر و صدی ببینه و به جای استدلال بره سراغ ساده ترین توضیح

کسی که وقتی جواب منطقی برای حرفتون پیدا نمیکنه شروع میکنه به توهین

کسی که آماده شنیدن حرف نیست و باورهاش رو بخشی از هویتش کرده و همه چیزو شخصی میبینه

چون این آدما نخواهند فهمید و فقط وقت و انرژی شمارو میگیرن و کورتیزل بدنتونو میبرن بالا

پس برای آرامش خودم بحث نمیکنم با آدمای کوته فکر

شماهم همینکارو کنید

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اتفاقا تو جامعه الان خیلی چیزا نیاز به استدلال ندارن خیلی ساده و روشن و شفافن مطالعه هم بستگی داره چ ...

همه چیز احتیاج به استدلال داره! حتی ابتدایی ترین چیزا

به نظرم مطالعه ی یه کتاب زرد هم ارزش بیشتری داره از اینکه متن ریلزو حفظ کنن و بدون اینکه معنیشو بدونن تکرارش کنن

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آفرین که اومدی تاپیکو خوندی

به متن توجه کن به خود شناسی بیشتری درمورد شخصیتت و تربیت خانوادگیت میرسی مطمئنا