2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک 😩😩😩😭😭😭

66 بازدید | 0 پست

پنج هفته و پنج روز هستم . دوشنبه گذشته رفتم سونو واژینال هیچی ندید . فردای سونو لک قهوه ای دیدم خیلی کم بود رفتم آزمایش بتا دادم عدد ۷۹۸ بود . بعد دو روز بعد تکرار کردم شد ۱۳۳۶ . شیاف پروژسترون ۱۰۰ میلی داد دکتر و برای دوشنبه آینده سونو نوبت داد دوباره . این مدت همش استراحت کردم کامل لک هام خیلی خیلی کم شده بود جوری که صبح دیگه کلا هیچی نبود ، شیاف رو گذاشتم خوابیدم یک ساعت بعد رفتم دستشویی دیدم به دستمال دو تا لک خون روشن اومد خیلی کم . ترسیدم دیگه حسابی .هیچ دردی ندارم اما رفتم بیمارستان باز سونو کرد هیچی ندید یه نقطه ریز دید اون وسط که گفت خیلی ریزه نه میتونم بگم جنین هست نه میتونم بگم جنین نیست شاید دیر تشکیل شده !! برا همین شاید چیزی دیده نمیشه . گفت شاید خارج از رحمی باشه اما چون درد هم نداری اونم نمیشه گفت صد در صد هست . وقتی اون ماسماسک واژینال رو هم دراورد سرش خون قهوه ای بود که گفت این چیز خاصی نیس خون مرده هست . توی شکمم هم خون اضافه نبود . و هیچ خون تازه ای تو معاینه نیومد بیرون . گفت برو خونه استراحت کن .اگه خارج از رحمی باشه درد شدید گرفتی بیا بیمارستان !! تو رو خدا کسی بوده این مشکل رو داشته باشه ؟ بعدش چی شده ؟؟سردر گم شدم 😩😩😩 این همه چشم گذاشتم تا حامله بشم دارم روانی میشم با شوهرم ..