2777
2789
عنوان

قوم و خویش

87 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. وقتی اقوام و خویشان میان خونمون یا باهاشون ارتباط دارم، تاثیر منفی و مخرب روی زندگیم میزارن. مثلا بی صبر میشم،تصمیمات اشتباه میگیرم یا معامله ای میکنم که به ضررم هست با اینکه میدونم درست نیست. بنظر شما این اتفاقات برای این هست که اقوام خواهان بدی من هستن؟ چطور میشه جلوی این اتفاقات روگرفت؟

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم همه چیز از فکر و ذهن شما نشات میگیره. تو ذهنت پذیرفتی که هر وقت با اقوام ارتباط داری اتفاق بدی میفته و ناخواگاهت همونو داره پیش میاره و پیاده مبکنه تو زندگیت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دیگ ادما کنارهم غیبت میکنن و حسودی و حسرت خوارهمن مشخصه،چی میشه تهش کورتیزول رو بالا میبره و باعث این افکار و کارا میشه

تا حد ممکن کمتر رفت و امد کنین یا سالم

یا وقتی رفتن برو ورزش و پیاده روی یا، بنویس ک خالی بشی یاتصمیم هاتو بزار یکی دوروز بعد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
به نظرم همه چیز از فکر و ذهن شما نشات میگیره. تو ذهنت پذیرفتی که هر وقت با اقوام ارتباط داری اتفاق ب ...

همشون اینطوری نیستن. بعضی از اقوام اینطوری هستن

به نظرم همه چیز از فکر و ذهن شما نشات میگیره. تو ذهنت پذیرفتی که هر وقت با اقوام ارتباط داری اتفاق ب ...

نه به این راحتی که فکر میکنی نیست

همشون اینطوری نیستن. بعضی از اقوام اینطوری هستن

باز من معتقدم فکر شماست حتی اگر واقعا بدخواه و بددل و همه چی باشن. شما فرض کن یه محیط پر از ویروسه، شما اگر بدنت قوی باشه و واکسن زده باشی و انتی بادیش رو داشته باشی نمیگیری. ولی اگه ضعیف باشی ویروسه رو میگیری.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه به این راحتی که فکر میکنی نیست

اوکی

باز من معتقدم فکر شماست حتی اگر واقعا بدخواه و بددل و همه چی باشن. شما فرض کن یه محیط پر از ویروسه، ...

میدونی واکسنش چیه؟ از شرش راحت بشم