2777
2789
عنوان

شوهرم به شدت

209 بازدید | 16 پست

باهام سرده پیش خواهرش غیبتم رو میکنه

۵ روزه سزارین شدم

اثن حال ندارم نفس کشیدنم اذیت داره قفسه سینه هام درد میکنه اثن بهم اهمیت نمیده همش یه اتاق دیگه با گوشی ور میره گفتم اب میوه بیار برام اهمیت نداد اثن هسم نیسم مهم نیس براش

چرا واقعا

دارم افسردگی میگیرم

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

بهش بگیدحالتون خوب نیست بریدداروتقویتی سرم بگیرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربونت برم عزیزم الان بهش نپرداز مراقب خودت باش از همه حتی بچت خودت مهم تری

از کسای دیگ بخواه تو بچه داری کمکت کنن حموم برو لباس تمیز بپوش هنش درحال استراحت باش بدون عذاب وجدان گوشی بازی کن سر فرصت ک این ایام بعداز زایمان رو گذروندی دهن این مرد نالایق رو صاف میکنی الان بنداز دور و بهش فکر نکن مامانی

icon

بهش بگیدحالتون خوب نیست بریدداروتقویتی سرم بگیرید

گفتم تو این خونه انگار من زیادیم اهمیت نمیده

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

یه پسر دوساله دارم انقد بهش وابسته ام جونم بهش بنده

باهاش بد رفتاری میکنه منم فقط گریه میکنم کاری از دستم برنمیاد از سر تا پام درد دارم

قبلا هم اینطوری بود یا از وقتی باردار شدی زایمان کردی اینطوری شده؟

بعضی وقتا اینطوری بود ولی الان بدتر شده

گفتم تو این خونه انگار من زیادیم اهمیت نمیده

کسی دگه کنارت نیست؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی دگه کنارت نیست؟

خواهر شوهرم هست

خواهر شوهرم هست

ایشونم اهمیت نمیده؟ خانوادت کجان؟شماالان نیازداری تقویت بشی شوهرتم افسردگی زایمان گرفته