2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم

250 بازدید | 17 پست

اقا من ۲۶ سالمه یک سال ووخوردهدایی ازدواج کردم

خانواده همسرم بی نهایت اذیت میکنن، حتی خونشونم میرم بزور جوابم سلاممو میدن

مامانش میخواست عروسیمون نیاد

تو دوران عقدمونم خیلی شوهرمو مینداختن به جونم، شوهرمم میگ حق با توعه ولی تو رفتار میگ من نمیتونم ازت دفاع کنم ، تو بخاطر من بگذر، دیگ نمیکشم انقد دعوا کردیم

میخوامم جدا بشم، شاغلم خودم

پشیمون مبشم ینی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تجربه ازدواج ندارم ولی طبق شنیده ها یکم طول میکشه تا کامل بیاد سمت تو به هر حال از اول با اونا بزرگ شده سعی کن قلقشو پیدا کنی و مودبانه اجازه دخالت به خانوادشو ندی و دوری و دوستی کنی خلاصه

زندگیت رو به خاطر قوم شوهر بهم نزن اگه شوهرت آدم خوبیه و فقط نقطه ضعفش خانوادشه،نزار به هدفشون برسن،رفت و امدت رو خیییییلی کم کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،تیکر بارداری نیست ،ولی زیر بار مشکلات دارم میزام،ان شاالله با پایان این تیکر مشکلات منم تموم بشن ،امضام رو خوندی برام دعا کن دوست عزیز،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

چ دلیل مسخره ای خب قطع رابطه کن جا طلاق فکر کردی شوهر بعدی دهن بین خانواده داغون نیست اتفاقا مردا بعد ازدواج یاد خانوادشون میفتن حالا مال تو خوبه میگه خانوادم بده مال من میگفت تو اشتباه می کنی

خو نرو خونشون

نمیشه ،پدر مادر خودمم بیچارم کردن هعی میگن زشته باید بری، اونام ههی پیغام پسغام ک بیاید بیاد ،اصلا اعصابم نمیکشه

حس میکنم رفت امد باهاشون مساویه با اینک باز شوهرم بیفته ب جون من

به نظرم برو مشاوره به شوهرتم بگو تا وقتی اینقدر اونجا تنهام و بهم بی احترامی میشه و تو هم پشتم در نم ...

رفتم خودم یه مدت

حاضر نشد بیاد

کلا شوهرم تو مواقع حساس غیب میشه

اشتباه نکن

یه خانمی می شناختم مشکل شما رو داشت. طلاق گرفت دوباره ازدواج کرد. ازدواج دومش هم تهش شد خیانت و با دوتا دختر طلاق گرفت. بنده خدا مشکل روانی پیدا کرده بود خودزنی میکرد. همیشه میگفت چه اشتباهی کردم ازدواج اولمو خراب کردم. شوهرم خوب بود مثل دومی آشغال نبود. مشکلم فقط خانواده ش بود که میشد کنار اومد.

یادت باشه همیشه ساختن سخته خراب کردنه که آسونه. سعی کن زندگیتو بسازی نه این که فورا دنبال خراب کردن باشی.

زندگیت رو به خاطر قوم شوهر بهم نزن اگه شوهرت آدم خوبیه و فقط نقطه ضعفش خانوادشه،نزار به هدفشون برسن، ...

ن خود شوهرمم خیلی ادم حسابگریه، هر سری ام دعوامون میشه فقط طلاق طلاق میکنه