2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 78 پست
میدونی پزشکی درساش چقد سخته؟اگه پایت قوی نباشه بعد 2 ترم اخرجت میکنن؟فک میکنی به همین راحتی درمیره ف ...

میدونی حتی خخراج شه هم اون صندلی یک نفر و از اونجا گزفته که دیگه قرار نیست اونجا برگرده و حقش خورده شده

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا دارو دوست داری؟

حقیمت اینه من به خاطر اینکه پزشک زنان شم اصلا تجربی انتخاب کردم ولی وقتی به سال های تحصیل طاقت فرسای فکر میکنم تردید وجودم میگیره راجب دارو علاقه نه فقط به خاطر اینکه تعداد سال تحصیلش کمه بهش فکر میکنم

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

حقیمت اینه من به خاطر اینکه پزشک زنان شم اصلا تجربی انتخاب کردم ولی وقتی به سال های تحصیل طاقت فرسای ...

خب دارو هم خوبه اول بزار نتایج بیاد اگه پزشکی شهرستان اوردی ک چ خوب اگه هم نشد دارو بزن بازم خوبه

حقیمت اینه من به خاطر اینکه پزشک زنان شم اصلا تجربی انتخاب کردم ولی وقتی به سال های تحصیل طاقت فرسای ...

دارو ۶ ساله

پزشکی ۷ ساله

کمو از کجا اوردی

تو دارو هم بچه ها بیشتر ازپزشکی میفتن

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم