2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 78 پست
سلام خوبیدبا کلید سنجش چک کردماینطور شددینی۱۸/۵ _ ۱۹/۵فارسی۲۰ریاضی۲۰زیست۱۹/۵عربی ۱۸/۷۵_۱۹/۵زبان۱۹/۷۵ ...

سلام ممنون

تراز نهاییت خیلی خوب میشه ولی کنکورت رو پایین زدی پزشکی تبریز نمیده ، واسه پزشکی تبریز باید درصدات ۶۰ ، ۷۰ میشد

بستگی به رتبه ات داره ولی پزشکی روزانه فکر نمیکنم ، شاید فیزیو اینا دانشگاه خوب بتونی بیاری یا پرستاری و ..

مشاور روشن:نه تبریز که نمیده دخترشهرای کوچیکتر شاید بدهروزانش رو نمیدونم😔باید بدی تخمین ترازبعد برا ...

ببین تبریز راست میگه فک نکنم بیاری

ولی روزانه قطعا میاری

هم کنکور هم مخصوصا نهاییت رو خیلی خوب بودی نگران نباش

خیلیا امسال عقب کشیدن

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#ماکان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ممنونتراز نهاییت خیلی خوب میشه ولی کنکورت رو پایین زدی پزشکی تبریز نمیده ، واسه پزشکی تبریز بای ...

امسال کنکور خیلی سخت بوده همه مشاورا میگن این درصدا عالیه

مث سالایه قبل نیست

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#ماکان

سلام ممنونتراز نهاییت خیلی خوب میشه ولی کنکورت رو پایین زدی پزشکی تبریز نمیده ، واسه پزشکی تبریز بای ...

ههی مرسی🫠❤️

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

شما حس ششم نبودی؟ یادمه از شما پرسیدم و درست در اومدگفتی پزشکی میاری

آره جیگرجان😄اتفاقا همیشه تاپیکات و میدیدم برات خوشحال بودم

آخه من از خودم نگفتم که حس ششمی باشم حس ششمی با حسمیگه ولی من با تسبیح شمردم و فهمیدم قبول میشی

تو عمرم فقط برای تو اینکارو انجام دادم چون آدابی داره ونمیشه همش استفاده کرد مخصوصا چون برای آینده هست درست نیست استفاده کردن ازش😍♥️

Maybe in another life...💔

ببین تبریز راست میگه فک نکنم بیاریولی روزانه قطعا میاریهم کنکور هم مخصوصا نهاییت رو خیلی خوب بودی نگ ...

روزانه شهرستان اره؟

هعی چی بگم دیگه تا آخرش جنگیدم همینقدر از دستم براومد:)

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

امیدوارم قبول شی ولی الان ۶۰-٪ رشته های پزشکی مال سهمیه ای ها است

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
ههی علاقه...

اخه واقعا پزشکی ارزششو نداره ۷ سال دانشجویی زمانی همه درامد دارن شما تازه فارغ شدی بعد حالا دوباره باید واسه تخصص بخونی تا ابد درگیر درس و تو این کشور هم اسیری تموم عمرت میره واسه درس از نظر من تجربی هستی شیمی یا فیزیک بخون و زبان هم درکنارش واسه مهاجرت عالیه راه پیشرفت هم زیاده

سلام خوبیدبا کلید سنجش چک کردماینطور شددینی۱۸/۵ _ ۱۹/۵فارسی۲۰ریاضی۲۰زیست۱۹/۵عربی ۱۸/۷۵_۱۹/۵زبان۱۹/۷۵ ...

تبریز فکر نکنم ولی معدل 60 درصده تاثیرش و معدلت هم بالاست قطعا قبولی

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

نمره و درصدات خوبنزیاد به این تخمینا توجه نکن هر سال متفاوته

هعی نمیدونم واقعا رسما رو پزشکی تبریز خط زدم دیگه...

واقعا تمام تلاشم گردم دیگه همینقدر ازم برمیومد:)

امیدوارم قبول شی ولی الان ۶۰-٪ رشته های پزشکی مال سهمیه ای ها است

هعیدممنونم عزیزم

عدالت....

آره جیگرجان😄اتفاقا همیشه تاپیکات و میدیدم برات خوشحال بودمآخه من از خودم نگفتم که حس ششمی باشم حس ش ...

اهااا

عزیزم نمیشه برام حس ششم بگی؟برای ازدواج میخوام

راستش خیلی دلم میخواد منم ازدواج کنم و...

تو با این سابقه حتما برای رشته ها علوم پایه تو دانشگاه های تاپ مثل تهران و بهشتی قبولی

امسال کنکور خیلی سخت بوده همه مشاورا میگن این درصدا عالیه مث سالایه قبل نیست

هر سال هرچقدر هم سخت بوده باشه خیلیا هستن که این درصدا رو میزنن و تبریز هم رتبه ات باید سه رقمی باشه که قبول شی پس قطعا این درصدا قبولی تبریز نمیده واقعا بنظرم حیف شده چون نمرات نهایشش عالیه ولی کنکور پایین زده

در خوشبینانه ترین حالت شاید پزشکی روزانه تیپ سه بتونه قبول شه