2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان انشالله که همه پول داشته باشید داشته باشیم 😊😀

اما نخریم 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

داشتم میرفتم  بوگاتی مو بخرم و بیام ها

دیگه  این مطلبو گذاشتی و

برگشتم ب احترامت 😂😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به خدا نمیدونم این ملت چه فکری میکنن یهو هجوم میبرن برای خرید چیزی،امیدوارم آنقدر ارزون بشه هر کی به خاطر سود کردن چیزی خریده ضرر کنه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من نمیخرم ولی فکر کنم آقایون خوشحال میشن.. اصلا هدفشون پایین آوردن کیفیت زندگی مردمه!!!

میگن مردم چرا خارج میرن.....چرا ماشین میخوان ....چرا طلا میخرن ..نمیزارن بخریم......

خدا هرکس که عامل این جنایته رو به گناه خودش گرفتار کنه....کسی که به دوزار پس انداز مردم چشم دوخته کسی که آسایش مردمو.. خوشجالی مردم رو نشونه گرفته انشالله به حق این شب های عزیز خودش به دام خودش گرفتار بشه

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

البته بقول همسرم یه ماه فایده نداره باید تا زمانیکه ارزون شه نخریم..چون دلال ها میمونن بعد اون یه ماه بدتر گرون میکنن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من نمیخرم ولی فکر کنم آقایون خوشحال میشن.. اصلا هدفشون پایین آوردن کیفیت زندگی مردمه!!! میگن مردم چ ...

انشالله