میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .
اگر دلت میخواد بری بدوئی ، برو.. منتظر پیدا کردن همراه نباش. دیر یا زود ، شاید بار پنجم ، شاید بار بیستم ، آدمهایی که مثل خودت فکر میکنن ، خودشون سر راهت قرار میگیرن این حرف فقط درباره دوئیدن نیست تقریبا برای همهچیز توی زندگی صدق میکنه
ببین با توجه به اطلاعاتی که دارم شما برای پزشکی روزانه 2 سال طرح داری 10 سالم به کشور تعهد داری براشون کار کنی حالا تخصص اینا بماند که مرحله بعده پردیس و ازاد شما اون 10 سال تعهدو نداری ولی در تعهدی شما 9 سال طرح داری و 10 سال تعهد و برای تخصصم شروط و 90 درصد بچه های تعهدی ناراضین یا انصراف میزنن وو بعدش خیلی پشیمون میشن پشت میمونن شما بهتره به نظرم امسال تمام روزانه هارو بزنی اگه نشد پشت بمونی واقعا بدرد نمیخوره پزشکی تعهدی
ببین با توجه به اطلاعاتی که دارم شما برای پزشکی روزانه 2 سال طرح داری 10 سالم به کشور تعهد داری براشون کار کنی حالا تخصص اینا بماند که مرحله بعده پردیس و ازاد شما اون 10 سال تعهدو نداری ولی در تعهدی شما 9 سال طرح داری و 10 سال تعهد و برای تخصصم شروط و 90 درصد بچه های تعهدی ناراضین یا انصراف میزنن وو بعدش خیلی پشیمون میشن پشت میمونن شما بهتره به نظرم امسال تمام روزانه هارو بزنی اگه نشد پشت بمونی واقعا بدرد نمیخوره پزشکی تعهدی