2777
2789
پیش بینیت چیه؟

طلا میره بالا و همچنین دلار

اگه برا سرمایه میخوای طلای کم اجرت بگیر از جای مطمئن و چیزایی بخر که ضرر نکنی الهی برات در خیر و برکت باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
هر وقت بخری پشیمون نمیشی من از گرمی صد هزار تومن گرفتم و هر روز بیشتر از دیروز خداروشاکرم

الهی براتون خیر و برکت داشته باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلا میره بالا و همچنین دلار اگه برا سرمایه میخوای طلای کم اجرت بگیر از جای مطمئن و چیزایی بخر که ضرر ...

ممنون

میخواستم امروز بخرم

داداشم میگه نخر الان 🚶

نمیدونم چیکار کنم

ممنونمیخواستم امروز بخرم داداشم میگه نخر الان 🚶نمیدونم چیکار کنم

هر چی ب خیر و صلاح همون بشه الهی

ممنون عزیزم بابت انرژی مثبتت ان شالله هزار برابرش به خودت برگرده😍💚✨

فدات بشم مهربون🥰😍

تو هر قیمتی میشه خرید زد و در نهایتم بعد یکی دو سال تو سود رفت اما آیا خرید در قیمت 15 فرق نمیکنه تا ...

اون که صد درصد

اما ایا ما میتونیم پیش بینی کنیم طلا کی میره بالا یا پایین

الان حتی نمیدونیم فردا میره ۲۵ یا میاد ۱۸

پس ریسک پذیر بودن اینجاست

اگر میتونستیم پیش بینی کنیم

تو همون طلا ۷ تومنی خونه میفروختیم میدادیم طلا

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
اون که صد درصداما ایا ما میتونیم پیش بینی کنیم طلا کی میره بالا یا پایینالان حتی نمیدونیم فردا میره ...

آره عزیزم اما وقتی سیخکی مثل برج ایفل رفته بالا دیگه نمیتونه که سقف آسمونو سوراخ کنه هیچ بازاری تا ابد که نمیتونه بره بالا الان خیلی وقته افتاده تو این خط صعودی بالاخره یه اصلاح حتی کم هم باید بده تازه اگه دقت کرده باشی هر وقت رشد ها شدید تر و وحشتناکتر بوده سقوط هاشم به همون اندازه شدید بوده متل بورس 98 یا طلای پارسال که یهو اومد 22 و دوباره برگشت 15