2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا باید کسری بودجه رو از طلا جبران کنن نفت که نمیتونن بفروشن معوقه های بازنشسته هارم باید بدن با بالا بردن طلا و ایجاد هیجان و بعد ریزش قیمت جیب مردمو خالی میکنن این روش هر سال داره تکرار میشه

میاد پایین مثل پارسال که همه میگفتن دیگه نمیاد پایین از 22 و نیم اومد 15 الانم تا چند ماه میره بالا ...

😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بنظرت الان بخرم یا نه؟🥲

ببین من نمیدونم شما چه قدر سرمایه دارید

من یه تحلیل گر میشناسم خیلی درست و خوب راهنمایی میکنه

میگه ریسک پذیر باشید با یک تومن یا صد هزهر تونان تومن شما پولدار یا فقیر نمیشید

منظورم به سرمایه خودمونه ها مثلا من ۱۵۰ دارم هی میگم بخرم یا نه

اینو باید کسی بگه که با ۱۰ میلیارد وارد بازار طلا میشه

اگر بلند مدت میخواهی بخری بخر وگرنه تحلیل گره گفت یک هفته صبر کنید اگر نیومد پایین خرید بزنید

من ۱۵۰ میلیون داشتم ۶ ماه به خاطر همین هیجات نگه داشتم اخر دلو زدم به دریا تو ۱۸ خریدم

گفتم امروز نمیخرم که فردا بفروشم بترسم

پس اینا رو خودت بسنج

خرید طلا هیچ گاه ضرر نیست

اگر پولشو به این زودیا نمیخواهی

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
حالا من چیکار کنم

اگه برای سرمایه گذاری طولانی مدت میخوای همین امروز بخری بهتر از فرداس.

هر چند الان موقع ورود به بازار طلا نیست وقتی ۱۵ تومن بود باید میگرفتی

ولی من اینو خوب فهمیدم که آدم میتونه از دلتنگی یکی به جنون برسه و هیچ سراغی ازش نگیره

فعلا باید کسری بودجه رو از طلا جبران کنن نفت که نمیتونن بفروشن معوقه های بازنشسته هارم باید بدن با ب ...

نه الان تایم بالا رفتن طلا

همه چی نسبت به طلا سود کرده اونم سود های ۸۰ درصدی

اما طلا سود ۵۰ درصدی داشته باید ۳۰ درصد دیگه سود کنه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون