2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک طوری نیس. منم تا حالا چن بار لک قهوه ای دیدم و از ترس خوابم نبرده. اولین بار 4 هفته و سه ...

فقط یه لک دیدی و قطع شده؟

من از دیروز لکه بینی دارم البته اولش که واقعا ترسیدم چون یه دفعه از لک قهوه ای به خون تازه تبدیل شد ولی خدا رو شکر قطع شد

فقط یه لک دیدی و قطع شده؟ من از دیروز لکه بینی دارم البته اولش که واقعا ترسیدم چون یه دفعه از لک قه ...

اره فقط ی لک. اولین بار ک 4 هفته و چن روز بود خیییلی روحیمو از دست دادم. شب بود تا صبح خوابم نبرد. صبحش رفتم دکتر ازمایش نوش گف اگه بتات در حال پیشرفت باشه نگرانی نداره. سه روز پیشش از داده بودم تازه و عددش 242 بود. اونروزم بعد سه روز ونیم ازمایش داده بودم شد 1400. همون روز سونو واژینال انجام داد و ی ساک کوچولو دیده شد. خیالم تا ی حدی راحت شد. هفته بعدشم ی لک کوچیک قهوه ای دیدم ک جدی نگرفتم. دوباره 6 هفته و شش روز لک دیدم. استرس گرفتم باز. دکتر برا هشت هفته سونو قلب نوشته بود تو دفترچم. نمیخواستم زودتر برم. ولی چون نگران بودم همون روز رفتم ازمایشگا. سونو شکمی انجام داد و صدا قلبو شنیدم. از اونروز خداروشکر لک ندیدم هنوز.

کنار تو درگیر آرامشم . . .