2777
2789
عنوان

خيلي درد دارم

262 بازدید | 16 پست

دوستام عذر خواهي ميكنم از همتون ميشه بگين كدوم از شماها درد زير شكم سمت چپ دقيقا زير شكم اونجايي كه برش سزارين هست سمت چپش داشتين؟؟؟الان ٣ومين باره درد مياد يبار تا ٢روز طول كشيد الانم از عصري شروع شد لمسشم ميكنم با فشار كم دردم مياد 

مجردم هستم پريود هام منظم تقريبا ٢هفته هم از سيكل ماهيانم گذشته 

😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایم تخمک گذاری طبیعی هست این دردها اگه بیشتر از یکی دو روز شد و آرومتر نشد برو دکتر ولی به احتمال قوی چون میگی ۲ هفته بعد پری هست همون دردای تخمک گذاریه

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
برو دکتر زنان تا این حد طبیعی نیس.اگر زمان تخمک گذارید باشه و یه در های کوتاه و حقیقی بگیره طبیعیه و ...

اره حتما بايد برم دردش اذييتم ميكنه نميتونم بخوابم 

يعني تا اين حد درد واقعا اذييتم ميكنه!!!

میگم که اگه بیشتر از یکی دو روز شد و دردش کم نشد برو دکتر ولی خب من خودم تایم تخمک گذاری ۲ روز این درد رو دارم ولی مداوم نیست ، میره و میاد

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
میگم که اگه بیشتر از یکی دو روز شد و دردش کم نشد برو دکتر ولی خب من خودم تایم تخمک گذاری ۲ روز این د ...

واسه من نفسمو ميگيره حتي تو دست انداز ماشين اذييتم ميكنه 

احتمال چي هست؟

واسه من نفسمو ميگيره حتي تو دست انداز ماشين اذييتم ميكنه  احتمال چي هست؟

چند روزه که درد داری ؟ دردا مداوم هست یا گذرا ؟

نگران نباش ولی به نظرم یه دکتر برو که احتمالا" برات سونو مینویسه شاید کیست باشه