2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم بهم خیانت کرده نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم

خیانتش چت بوده جنسی بوده چ مدلی. و اینکه کجا و چطورمتوجه شدی

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

اره منم میخوام بدونم ایا مث قبل شدین ؟ یا اینکه رابطه عاطفیتون چجوری بود بعدش؟

ن هیچوقت مثه قبل نمیشم اون خیلی بهترشده کارایی ک تواین چن سال زندگی مشترک نمیکرد والان داره جبران میکنه ولی مدام قیافه ی اون زن میاد جلوچشم ازش متنفرمیشم باز

مال من چت بود فقط یکبار اونم به طرف گفته بود عزیزم و چتش این بود که طرف گفته بود بیا همون ببینیم جوجه ی من حفظم چتشو

شب خواب بود گوشیش برداشتم از زنده عکس هم گرفتم لختی فرداش با همون تهدیدش کردم

و هنوز بعد 4سال دیگه بهش اعتماد ندارم در واقع تا میام یادم بره میره سمت گوشیش یا کسی فالو داره میگم کارش خیانته

تا مشاور هم رفتم خودشم مث سگ پشیمونه ولی خب یک چیزی که هست از دل آدم بیرون نمیره

دو راه داری اگر درآمد نداری، خانواده حمایت کننده نداری ،بچه وابسته به پدر داری، و کلا توانایی زندگی مستقل نداری جدا نشو ولی حتما برو پیش مشاوره و روانشناس چون به هیچ وجه از ذهنت پاک نمیشه شاید طی سالها کمرنگ بشه ولی با یه جرقه همشون یادت میاد و زندگی را برات سخت میکنه ،مثلا اگر گوشیش را جواب نده ،رمز بزاره که تو ندونی ،دیر بیاد همه اینا باعث میشن دوباره شک و تردید بیاد تو دلت ،احتمالا الان اینم بیاد تو ذهنت که چی کم داشتم که رفته سراغ کسی دیگه اینو بدون تو هیچ کم و کسری نداری اونه که مشکل داره با وجود همسر رفته سراغ یه زن دیگه ،امااااا اگر پشتوانه مالی داری مستقلی طلاق بگیر این تجربه من

چت و بیرون رفتن وبوس ورابطه

آدمی ک یبار این کارو بکنه اگ پشیمون نشه دوباره تکرارش میکنه

و اینکه اون خوب میشه مطمن باش هر کاری میکنه نگهت داره ولی فکر زن که خراب بشه درست بشو نیست اعتماد درست نمیشه