2777
2789

درکت میکنم عزیزم سه چهار ماه درگیرش بودم دلیل اصلیش دوری از خانواده بود تنها راه نجات من اینشد که جنگ شد و من چهل روز رفتم شهرستان پیششون موندم و تو اون شلوغیا کلا از وجودم رفت

البته فلوکسیتین همخوردم اونموقع

فقط هیییییی تکرار کن این که چیزی نیس یه چیز الکیه منو که نمیکشه هیچ کاریم نمیکنه فقط میادو میره

درکت میکنم عزیزم سه چهار ماه درگیرش بودم دلیل اصلیش دوری از خانواده بود تنها راه نجات من اینشد که جن ...

نمیدونم چکار کنم همین الان که این تاپیک رو زدم حالم بد بود ولی نه به اندازه قبل دکتر قرص نوشت من الان تقریبا دوماهه ولی خوب شدم کلا 3 4 روز اون قرص هارو خوردم الان چند روزیه دوباره حالم بد میشه ولی نه اندازه اون اولا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا چون ازش میترسیدم فکرشم استرسم میداد و میومد سراغم

ولی کم کم با نفس عمیق کشیدن وسرگرم کردن خودم خوب شد

ببین انکارش نباید کنی فقط باید محکم بگی خب بیاد سراغم مگه قراره چی بشع؟؟ رو به رو شو باهاش

بگو خب بیاد الان سراغم قراره بکشه منو ؟؟ نه

قراره اتفاقی برام بیفته ؟ نه

اصلا بیا

من قوی ترم

اولا چون ازش میترسیدم فکرشم استرسم میداد و میومد سراغم ولی کم کم با نفس عمیق کشیدن وسرگرم کردن خودم ...

میترسم یبار بمیرم چنان قلبم میزنه که رگ های دستمم درد میگیرن فشارم تا 16 17 میاد

میترسم یبار بمیرم چنان قلبم میزنه که رگ های دستمم درد میگیرن فشارم تا 16 17 میاد

اول باید مطمئن شی که پنیکه

اگر مطمينی که خیالت راحت هیییییییچی نمیشه منم مثل تو بودم سه بار ساعت چهار صبح رفتم اورژانس چون خیلیییی حالم بد میشد

حالا چی بدترم میکرد؟ ترس ، چون مثل تو فک میکردم یهو بمیرم

ولی وقتی بپذیری که قرار نیس هیچیت بشه شدتش کم میشه

چیزی که شدیده شدیدش میکنه ترسه

بگو میادو میره دمو باز دم عمیق ( البته اروم و با ارامش )

اب سررررد بزن به صورتت

سریع خودتو سرگرم کن

و باورت میشه تنها راهش روبه رو شدنه

اول باید مطمئن شی که پنیکه اگر مطمينی که خیالت راحت هیییییییچی نمیشه منم مثل تو بودم سه بار ساعت چها ...

منم همینطور چندباری رفتم بیمارستان اخرشم رفتم مطب دکتر اون بهم قرص داد دقیقا بخاطر فکر زیاده میخام خودمو خیلی مشغول کنم که فکر نکنم (:

هی تکرار کن هیچی نمیشه میادو میره قرار نیست با من کاری کنه و نفس عمیق و بازدم عمیق بااا ارااااااامش ...

عزیزم این موندنیه نه؟ ینی همیشه وقتی استرس داشته باشم ترس داشته باشم همراهمه؟ بعد شما حالت گیجی و غش هم داشتید انگار که کنترلی تقریبا رو خودتون ندارید و گیج باشید

نه میره من دیگه از عید پنیک نشدم خداروشکر ولی گیجی و منگی نه فقط رنگم میپرید تنگی نفس دستا بی حس تپش ...

من قبلا گیج نمیشدم الان گیج میشم قلبم تند تند میزنه ی چیزی انگار تو دلم میریزه نفسم نمیاد بالا بعضی وقتا یادم میره نفس بکشم😭😭