2777
2789
عنوان

تصادف

96 بازدید | 13 پست

قبلا با موتور واژگون شدم یکم صورتم جراحات داشت و بقیه خورد الان ردش مونده رفتم برا لیزر شیرازم یه دکتر خیلی خوب پیدا کردم بهم گفت چهار جلسه نیاز داری هر جلسه ۳۵ملیون و ۴۰ملیون هم ترمیم فکر نمیکردم اینقدر بگه رفتم یه بیمارستان معروف گفت چهار جلسه هر جلسه بین۱تا ۳۵ملیون یعنی اگه برم بیمارستان ردش میمونه ؟این دوتا چه فرقی دارند چون دندونام هم دوتا شکست دیگه نمیتونم زیاد هزینه لیزر بدم

🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مجبور باشن چراالان برای یه دماغ ۱۰۰ تا ۲۰۰ پول عمل میدنشما چون گفتی هزینه نداری فعلا بیمارستان ...

منم هم عمل بینی دارم هم ایمپلنت دندون دیگه گفتم لیزر ولش

🌟

دیه بهت تعلق نگرفت؟حالا خودت برحسب نیاز چهره اولویت هر کدوم هست هزینه کن براش

دیه که یکی ماسه ریخته بود خوردم زمین ازش شکایت کردم دوسال شد دیدم خیلی داره طول میکشه از دانشگاه و همچی عقب میوفتم مجبور شدم رضایت دادم همون هزینه دندونام فقط تونستم بگیرم ازش.خانوادمم اینجورین که میگن این پولا بدرد نمیخوره

🌟

دیه که یکی ماسه ریخته بود خوردم زمین ازش شکایت کردم دوسال شد دیدم خیلی داره طول میکشه از دانشگاه و ه ...

چرا بدرد نخوره

دیه اس دیگه کلی درد عذاب کشیدی باید میگرفتی

حالاهم که رضایت دادی دیگه ولش کن

بر اساس الویت برو درمان کن

لیزرم برو از بیماران بیمارستان بپرس و تحقیق کن ببین اثر داشته اگه راضی بودن انحام بده ۳ تومن برای هر جلسه خوبه

چرا بدرد نخوره دیه اس دیگه کلی درد عذاب کشیدی باید میگرفتیحالاهم که رضایت دادی دیگه ولش کنبر اساس ال ...

آخه وقتی که بیمه نباشه گرفتنشم سخته اعسار میزنه و تعدیل می نه قسطی میکنه و خیلی دردسر داشت بعضی مواقع پشیمون میشم باز میگم میگم ولش حوصلش نداشتم اره دیگه باید برم همون لیزر تحقیق کنم انجام بدم ممنونم ازتون

🌟

آخه وقتی که بیمه نباشه گرفتنشم سخته اعسار میزنه و تعدیل می نه قسطی میکنه و خیلی دردسر داشت بعضی مواق ...

خواهش میکنم ان شاءالله نتیجه خوبی بگیری

خیلی ناراحت نباش اتفاقیه که افتاده خداروشکر چارستون بدنت سالمه

خواهش میکنم ان شاءالله نتیجه خوبی بگیریخیلی ناراحت نباش اتفاقیه که افتاده خداروشکر چارستون بدنت سالم ...

دقیقا حالا قصه به اینجا ختم نمیشه من دوباره سال بعدش تصادف کردم پام شکست و خون ریزی خفیف مغزی و اینا داشتم یعنی تو این حال رفتم رضایت دادم .یکی از دوستام با موتور خوردم زمین جمجمه سرش آسیب دید و یک طرف از بدنشو از دست داد واقعا خدا رحم کرد بهم .ممنونم.منکه خیلی شانس آوردم تهش دوتا عمل زیباییه .

🌟