2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 25101 بازدید | 1534 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قد متوسطه کوتاه نیست

من همسرم همینه قدش منم ۱۶۸ ام

پسر عمم ۱۶۸ عه اون برای مرد کوتاه محسوب میشه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
همسرتون با قدش مشکلی نداره؟

خودش میگه اگه ۱۸۰ بود بهتر بود ولی نه اینکه همش تو فکر باشه مثل شما

اعتماد به نفس داره الحمدالله چون چیز مهمی نیست

شما هم ازدواج کردی با دختر ۱۰ سانت کوتاه تر ازدواج کن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کوتاهی برادر..ولی خب شانس میاری کلا قد کوتاها خوش شانسن ..اینم ک میگید دحتر 150 بگیر حاجی هرچی اداس ...

اکثریت گفتن بلندی یا متوسط رو به بلند شما خودتون چند هستید ؟

خب تو اینارو نخواستی پس برعکسشو میخای😂

دارم میگم یه خواستگاری که همه چیش خوب بود رو به خاطر قد کوتاهش رد کردم ، وگرنه که بقیه شرایط اش خوب بود ، چرا خودتو میزنی به نفهمی🤔

دارم میگم یه خواستگاری که همه چیش خوب بود رو به خاطر قد کوتاهش رد کردم ، وگرنه که بقیه شرایط اش خوب ...

این طرز حرف زدن برای خانوم محترمی مثل شما زیبا نیست 🙏میگی همهچیزش خوب بوده قدش کوتاه بود منم میگم یکی پیدا بشه همه چیزش بد باشه ولی قدش بلند این دقیقاً برعکسه😔😂

عاقل بودید تو تاپیک دیگران چرتو پرت نمیگفتید دیروز هم چرت گفتید هم الان

دلم میخواد 🤣🤣آخه اینقد شیرین عقلی باورم نمیشه مرد اینقد خاله زنک باشه تاپیکت هم تو پربازدیدا هست بخاطر همین چشمم بهش میخوره میگه عه تاپیک همون مرد قدکوتاه خاله زنکه