نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
خدایی قدت مشکلی نداره این سواله اخه؟ اونم وسط سایتی که از خدا و بنده ایراد بنی اسراییلی می گیرن
خودت نمیدونی ۱۷۶ متوسط به بالا هست ، یعنی در کنار ویژگی های خوب ۱۷۶ عالی هم هس، بنظر خودت کسی برای قد ازدواج میکنه ؟ مثلا طرف ادم نباشه دو متر باشه کافیه؟ این قد هیچ مشکلی نداره اصلا کوتاه نیستی من خودم مثل تو بود طرز فکرم البته ۱۵ سالگی نه الان ولی الان می بینم هیچکس با قدم مشکل نداره ۱۶۰ هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ولی با این قد مشکلی ندارم خودمم ظاهری هرجا میرم ازم تعریف میکنن خواستگار قد بلندم زیاد داشتم ولی دلیل انتخاب من قد و هیکل خوبشون نبود و رد کردم عوضش از یکیشون خوشم اومد که فک کنم همین رنج قدی بود و لاغرم بود نه که درشت باشه ولی خب من خوشم اومد که البته خانواده مخالف بودن و نشد الان تو شرایطی ام که به دل نشستن برام مهمه نه معیارهای اینستا