نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
هیچ ربطی نداره اتفاقا خیلی از پسرهای بلند هم زن بلند دوست ندارند مردم معمولا دنبال چیزهایی که هستند ...
اینو قبول دارم گلم. منظورم دخترایی بود که خودشون قدشون کوتاهه ولی پسرارو تحقیر میکنن. مشکل من با تحقیره وگرنه هرکی آزاده هر چیزی رو توی دلش بخواد، خدا هم قسمتش کنه ان شاالله
اینجا کلا ی دنیای دیگس و اعتقادشون اینه زیر ۱۹۰ کوتاهه و همه آقاهای توی زندگیشون بالای ۱۹۰ ولی میری میبینی خیابونارو تعداد زیادی نمیبینی که قد بلند باشن خیلیا تقریبا تو همین رنجن یا حتی کوتاه تر
آقای استارتر محترم توی این سایت کلی بچه مچه ریخته با کله پرباد ،از منی که از لحاظ سنی جای مادرتم بشنو ،قد شما اصلاً کوتاه نیست بلکه متوسطه ،شوهر من قدش ۱۶۵ سانته بسیار انسان شریف و زحمت کشیه ،مقام و ارزش یک مرد به قد و بالاش نیست به شخصیت و جنم وحودیشه .