2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 21883 بازدید | 1359 پست

برادر تو هنو درگیری قدی. خب دیگ رشد ک نمیکنی. پس باهاش کنار بیا. سعی چاق هم نشی چون باعث میشه قدت کوتاهتر بنظر برسه. موهاتم بده بالا اونم ۴ سانت، بفرما. ۱۸۰.

بازم برو خداتو شکر کن. من پسر ۱۶۰ ای دیدم. یه اعتماد بنفسی هم داره😐موهاشم میزنه بالا ک مثلا بلند تر دیده بشه.

عجیبه تو هم مردی، چرا اعتماد بنفس افسانهایِ مخصوص اقایون رو نداری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر تو هنو درگیری قدی. خب دیگ رشد ک نمیکنی. پس باهاش کنار بیا. سعی چاق هم نشی چون باعث میشه قدت کو ...

۷۵ کیلو هستم بنظرت یکم وزن بگیرم بهتر نیست؟ چون استخوان بندیم درشته

خب بلنده اینجا اکثراً میگن متوسط رو به بالاست

الکی میگن . حتما از نزدیک ندیدن. واقعا بابام قدش خوبه. اگ قد شمام همون اندازس خب بلندی دیگه . ب حرف بقیه توجه نکن

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا قدت خوبه،تازه از خیلی از پسرای هم نسلت بلندتر هم هستی،خواهرانه بهت توصیه میکنم بری پیش روانشناس بهت کمک میکنه اعتماد به نفست برگرده دیگه الکی رو خودت ایراد نذاری

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که میتوان برایشان جنگید. جی.آر.آر.تالکین
بابا قدت خوبه،تازه از خیلی از پسرای هم نسلت بلندتر هم هستی،خواهرانه بهت توصیه میکنم بری پیش روانشناس ...

رفتم ولی اکثراً چیزهایی میگفتن که خودم بارها شنیدم تو کتاب پادکست دوره

ماشلابله همینطوره فقط نمیتونم ذهنم رو قانع کنم

همچی بر میگرده به اعتماد بنفس من یکیو میشناسم قدش ۱۶۸ هست آنقدر اعتماد بنفس داره کلی هم دوست دختر داره کی جرعت داره بهش بگه قدت کوتاهه

انسان باشید.

من فکر میکردم قد برام مهم نیست تا یه خواستگار کارخونه دار قد کوتاه برام اومد ، که همهههههههه چیش خوب بود ، اخلاق ، قیافه و پول و.... همه چی ، ولی به دلم نشست چون اخرشم حس مرد بودن نمی داد ، حس میکردم یه پسر بچه است ، آخرم گفتم نه