2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 19038 بازدید | 1209 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۸۰هستم با وزن ۶۷ از قدم راضی هستم ولی وزنم نه قد یجوریه ک حتی ۲یا۳سانتم اخلاف باشه قشنگ تاثیر می ...

من خدایی اگه پولدارم باشه طرف کوتاه باشه یا انسان نباشه یا بهم نیاد يا مغرور باشن خانوادش یا مشکلی باشه کنسله

من خدایی اگه پولدارم باشه طرف کوتاه باشه یا انسان نباشه یا بهم نیاد يا مغرور باشن خانوادش یا مشکلی ب ...

منو بفکر فرو بردی ینی واقعا اینقدد برات مهمه قد ؟؟

معیار من واسه ازدواج پول یا شاغلی نیست ک این روزا همه بفکرشن ب اونجایی رسیدم ک اخلاق خوب سرمایه بزرگ هر آدمیه ک میتونی ی عمر روش سرمایه گذاری کنی بخدا ن پول ن زیبایی ن قد و قیافه دلیل بر خوشبختی میشه یا سازگاری اون چیزی ک مهمه اخلاق ک من اولویت اصلیم اینکه طرفم اخلاق داشته باشه کاشکی همه ب این موضوع فکر کنن ک اخلاق از همه چی مهمتر و بهتره پول خودش بدست میاد ولی اخلاق نه

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

منو بفکر فرو بردی ینی واقعا اینقدد برات مهمه قد ؟؟معیار من واسه ازدواج پول یا شاغلی نیست ک این روزا ...

مامانم دعوام میکنه خیلی میگه من روم نمیشه بگم پسره چنده قدش منم شده چون سر اصرارش نپرسیدم رفتم خورده تو ذوقم

مامانم دعوام میکنه خیلی میگه من روم نمیشه بگم پسره چنده قدش منم شده چون سر اصرارش نپرسیدم رفتم خورده ...

کلا مرد باید ی سرو گزدن یالاتر باشه از خانمش حق داری زیاد کوتاه حسی یدی میده فک کنم یجوریه انگاری بچس یا ضعیف این حس منه ولی خب معیار زیاده ولی هر کسی ی معیاری داره پس محترمه ...حالا ک خیلی مهمه بهش بگین من از قد کوتاه خوشم نمیاد داخل خونه مطرح کن تا بدونه

قوز کمر هم دارم که رفع بشه چند سانت بلندتر میشم؟

به طور معمول 1 تا 5 سانت ولی بعدش هم بهتره ورزش رو ادامه بدی و سبک زندگی درست داشته باشی منظورم نشستن و عاداتشه تا دوباره برنگرده

از یه بلاگر تو کره هم شنیدم اینجا مربیا میگن توی هر سنی با ورزش پیلاتس میشه 4 تا 6 سانت به قد اضافه کرد

منو بفکر فرو بردی ینی واقعا اینقدد برات مهمه قد ؟؟معیار من واسه ازدواج پول یا شاغلی نیست ک این روزا ...

چرا دروغ بگم واقعا قبلا هیچی جز انسانیت و قد و دلنشین بودن طرف مهم نبود ولی از وختی یکی سطح پایین تر با اصرار و چن تا از طایفش اومد خونه رفت با این که من و ما از سرشون خیلی سرتر بودیم دیگه گفتم مامان قد و کار و سنش به من حتما بخوره دو نفرم واسه سنشون رد کردم

به طور معمول 1 تا 5 سانت ولی بعدش هم بهتره ورزش رو ادامه بدی و سبک زندگی درست داشته باشی منظورم نشست ...

ورزش رو وقتش رو ندارم بنظرت یکی از همین قوزبند ها بگیرم خوبه؟

چرا دروغ بگم واقعا قبلا هیچی جز انسانیت و قد و دلنشین بودن طرف مهم نبود ولی از وختی یکی سطح پایین تر ...

بیین هر ازدواجی چ سننی چ مدرن خب اولش اجازه میگیرن ک بیان خونتون خب همون اولش دیگ بلاخزه ی اشنایی پیدا مسکنی قیل اومدنشون ک چیکارس چجوریه یا حتی میتونی عکسشو بیینی بعد اگ خوشت نیومد بگو نه همون اولش ..خاستگاره دیگ میاد واسه ماهم میاد ولی خب تهش ج منفیه دیگ اشکاا نداره دختر هر نوع خاستگاری رو ب چشم میبینه