2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 19038 بازدید | 1209 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داشت؟😂😐گفتی اگه کوتاه هم باشی مشکلی نیست گفتم اگه کوتاه بودم ناراحت میشدم والا نمیشه نظر ه ...

خب تو خودت با نظر دادنای بقیه ناراحت میشی و مسخرشون میکنی

میگی قدشون ۱۵۵ هست و به من گفتن کوتاه🫠

چطور الان نظر دادن خودت رو طبیعی میدونی

خب تو خودت با نظر دادنای بقیه ناراحت میشی و مسخرشون میکنیمیگی قدشون ۱۵۵ هست و به من گفتن کوتاه🫠چطور ...

بله چون حق دارم صفحات اول ببین با چه لحنی و طرز صحبتی گفت خیلیییی کوتاهی منم گفتم شما ی دو متری گیر بیار بعد تازه برای همین موضوع تاپیک هم زد و چرتو پرت گفت

پول بله

از امروز به بعد دیگه به این قد فکر نکن

دختر بچه های کم سن و سال طبق ترند اینستا میگن قد فلان کنسله ایرانسل کنسله شاسی بلند چینی کنسله

این ویدیو ها فانه جدی نگیر

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

از امروز به بعد دیگه به این قد فکر نکن دختر بچه های کم سن و سال طبق ترند اینستا میگن قد فلان کنسله ا ...

نبابا مهم نیست اونا البته بی تاثیر هم نبودن ولی من به خاطر اینکه اعتماد به نفسم رو گرفته برام مهمه که خودم رو بپذیرم

خوبه

هر لحظه اگر سلامت جسمی دارید بگید شکر

قد تون خوبه

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اگه هم خیلی میخوای ذهنتو درست کنی ک مورد های مخالف باورت رو ببین

ینی برو بازیگرا و خواننده هایی ک خیلی زیبا و پرطرفدارن اما قدشون مث شماس رو پیگیر بشو، یا هم همین کامنتایی ک دارن برات میذارت...توجهتو بذار رو اینا ب جا اینکه ب معایب قد کوتاه فک کنی و به نظرات منفی ای ک میشنوی فک کنی

جذابیت مرد بیشتر از اینکه به قدش باشه به اعتمادبنفسشه

قطعا خیلی ویژگی های خوب دیگه ای داری، ب اونا فک کن، اونا رو هی با خودت مرور کن تا جلو چشمت باشه

نبابا مهم نیست اونا البته بی تاثیر هم نبودن ولی من به خاطر اینکه اعتماد به نفسم رو گرفته برام مهمه ک ...

اعتماد بنفست از جای دیگه پایینه

اما خودت ربطش میدی به قدت

تو خانواده بچه بودی باهات چطور رفتار شده تو مدرسه ؟؟ تو بچگی تحقیر و مسخره شدی ؟؟

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

من ۱۸۰هستم با وزن ۶۷ از قدم راضی هستم ولی وزنم نه

قد یجوریه ک حتی ۲یا۳سانتم اخلاف باشه قشنگ تاثیر میذاره رو قد و هیکل آدم

کلا سعی کن لاغر بمونی تا بیشتر دیده بشی

بعدشم همینایی ک کنسل میکنن یا میگن کوتاهه تو با پورشه برو ببین کنسل میکنن یا نه بیخیال اهمیت نده خیلیم خوبی

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...