2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 21100 بازدید | 1288 پست
مشاور فقط چیزهای میگه که خودم بارها و بارها تو کتاب و دوره های مختلف شنیدم و دیدم کار دارم

به من که کمک کردن چون خودمم مشکل شمارو داشتم

البته من اون موقع سنم کمتر بود و فکر میکردم چون قدم کوتاهه فاجعه هست🤣

به من که کمک کردن چون خودمم مشکل شمارو داشتمالبته من اون موقع سنم کمتر بود و فکر میکردم چون قدم کوتا ...

من خودم میدونم کوتاه نیست و خوبه فقط نمیتونم ذهنم رو قانع کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم میدونم کوتاه نیست و خوبه فقط نمیتونم ذهنم رو قانع کنم

ببین آخه کوتاه بودن قد هم ایراد نیست

نمیدونم چرا وقتی به یکی میگیم کوتاه ناراحت میشه

صرفا ویژگی هست دیگه

بیماری که نیست🫠

خب الانم خیلی ها توی این تاپیک بهت گفتن کوتاهحتما کوتاه به نظر میرسی از نظر بعضی ها

چنتا از همونا ازشون که پرسیدم ۱۵۰ و ۱۵۵ بودن

بعدشم الان داری کمک میکنی یا بدتر تخریب میکنی؟😂

خواهر من ۱۷۱ ه، شوهرش ۱۷۶. چقدرم خوبن باهم.

اره بابا

چیه قد رو مد کردن زیر فلان کنسله

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️

ولا من کوتاه بودم ناراحت میشدم 😂

خوب ناراحت باش داداش، یه دو تا آجر بزارزیرپات بلندتر شی. مثلا چیکارمیشه کرد؟ به جزاینکه زندگی و زهر خودمون میکنیم، چه نتیجه ای داره؟

دورروز دنیا یه جسم اجاره ای دادن دستمون یکی بلند یکی کوتاه یکی زشت یکی زیبا، بگذره برهههه. اصلا ارزش حرصو جوش نداره.

برو با یکی که قد چنار براش ملاک نباشه، و اینکه روی اخلاقت کارکن و موقعیت اجتماعی و شخصیتت. دیدی یارو با ۱۵۰ قد چون پولداره چنتا بادیگارد ۱۹۰ ی داره.

و در آخر قد شما تویجامعه متوسطه و بیشتریا از شماکوتاه تر یا قد شمان.

چنتا از همونا ازشون که پرسیدم ۱۵۰ و ۱۵۵ بودن بعدشم الان داری کمک میکنی یا بدتر تخریب میکنی؟😂

من نه کمک میکنم نه تخریب

فقط میخوام بگم کوتاه یا بلند بودن نسبی هست

کسی که قدش ۱۹۰ هست شما دربرابرش کوتاهی

کسی که ۱۵۰ هست شما دربرابرش بلندی

اینکه میگی اگه کوتاه بودم ناراحت میشدم یعنی داری قدکوتاه تر از خودتو تخریب میکنی😑

عملا فرقی با اونایی که قد تورو بد میدونن نداری

همسرم همقد شماست عمیقا عاشقشم و بنظرم بهترینه؛ خیلی هم برام جذابه؛ وقتی اومد خواستگاریم هم بهش دقت کردم ولی انقد خوبیای زیادی داره که واقعا به چشمم نیومد و هیچ وقتم نیومده

من دخترم ۱۶۴ اینا قدمه و مرد ۱۷۶، بلند نیست اما اینطور نیست بدم بیاد، حتی مرد کوتاهتر از خودم هم پیش اومده دیدم و خوشم اومده چون هیکل و رفتارش خوب بود

میخوای چیکار ذهنتو قانع کنی؟

ب جاش برو هیکلتو بساز ،شغلتو خوب کن درامد بساز، پسر خوش هیکل پولدار رو براش سر و دست میشکونن والا...دیگ فک کن شخصیت و رفتارت هم خوب باشه...دیگ رد خور نداری

درنتیجه اینا رو بساز تو خودت ب جا اینکه بخوای قد رو روش کار کنی ک ذهنتو درست کنی

کتابای الکی هم نخون براش، تاثیری نداره

اگه هم دنبال قانون جذب و این چیزایی هم ک چرته ولش کن، همینکاری ک گفتمو بکن ببین زندگیت از این رو ب اون رو میشه

خوب ناراحت باش داداش، یه دو تا آجر بزارزیرپات بلندتر شی. مثلا چیکارمیشه کرد؟ به جزاینکه زندگی و زهر ...

ممنون از نظرتون 🙏

والا کاریش نمیشه کرد درسته حرفتون خودم هم چنتا رفیق دارم زیر۱۷۰ هم هستن به تنها چیزی که توجه نمیکنن قدشون هست و ی اعتماد به نفسی دارن که بیا و ببین

من نه کمک میکنم نه تخریب فقط میخوام بگم کوتاه یا بلند بودن نسبی هستکسی که قدش ۱۹۰ هست شما دربرابرش ک ...

چه ربطی داشت؟😂😐

گفتی اگه کوتاه هم باشی مشکلی نیست گفتم اگه کوتاه بودم ناراحت میشدم والا نمیشه نظر هم بدم؟ عجب