2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 17692 بازدید | 1135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحی چیز ساده نیست و هر الکیه و مگه ایشون کوتاهی مفرط دارند خودش رو ببره زیر تیغ ؟ این چه پیشنهادیه ...

به کوتاهی مفرط و اینها نیست که. اون ذهنیتی که هر انسان داره. من اتفاقا همکارم خانوم بود. و قدش هم 169. وزنش هم 160 . اما به نظر خودش ناکافی و دوست داشتنی نبود. و دوست داشت 180 باشد . رفت جراحی کرد.

چند سانت بلند تر شد

ده سانت. از اول هم پلاتین ده سانتی انتخاب کرده بود. دکترش. چون گفته باتوجه به شرایطش پلاتین ده سانتی مناسبه. بلندتر احتمال شکستگی داره. این هم ده سانت انتخاب کرده بود. اما یکی دیگه بود که 15 سانتی انتخاب کرده بود.

دیگه بی انصافی میکنیاا ۱۵۰ آخه؟! ۲۷ سانت اختلاف قد ؟!

دختر منهررررچی ۱۵۰ دیدم به ۱۹۰رفته

والا یه پیشنهادمنصفانه دادم😂

البته که احتمال اینکه با۱۶۰_۱۷۰وصلتش جور شه به مراتب بالاتره

به عنوان مثال خودمم ۱۷۲_۳ام همسرم ۱۸۰یعنی ۶_۷سانت اختلاف😉

به نظر من عالیه من خودم تایپم پسر زیر 180 هست ولی زیر 170 هم نباشهرو بدنت کار کن فقط باشگاه برو و مک ...

خب شاید نسبت به قد خودتون میگید

اتفاقا کوتاها با عضله ی زیاد بدترن که

میفهمم که نمیشه مقایسه نکرد ولی فقط آدمهای اینسکیور قد براشون بیگ دیله. اکس من از خودم کوتاه تر بود. ولی برای هیچکدوممون مهم نبود. روی اعتماد به نفست کار کن و آدمهایی رو هم پیدا کن که فقط اعتماد به نفس داشته باشن و دیگه این چیزا مهم نخواهد بود.