نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
قدت خوبه عموی من 160 قدشه زنش نزدیک 170 و زنی هم تو فامیل مثلش نیست مردای دور و بر من همشون هم قد شمانن خیلی هم خوشایند ب چشم برادری
یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...
دوما دختری که عقل توی سرش باشه میپذیره که یه اختلاف قدی 10_۱۲ سانت کافیه و عقده ی اختلاف قد 30_4۰ سانتی نداره
و صد البته همین دخترایی که میگن قد بالای ۱۸۵ و فلان کافیه پول ببینن تا با یه پسر ۱۵۰ سانتی هم برن توی رابطه. میدونی چرا؟ چون معیار این آدم ها فقط ظواهر و مادیاته و خلاص و درکی از اهمیت هم کفو بودن و..ندارن