2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 14018 بازدید | 953 پست

باورتون میشه بعد خیلی سال ازدواج هنوز نمیدونم قد همسرم چند سانته؟ هیچ وقت نخواستم بدونم و مهم نیست

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
امید الکی نمیخوام بدم کوتاهه خیلی هم کوتاههاما هستن دخترایی ک قد براشون مهم نیست و معیار های دیگه دا ...

آخه نیست اکثر دخترای ایرانی قد رعنا دارند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

معلومه معیارتون چیزهای دیگری بوده

بله

قد واقعیت اگه ۱۷۶هست خوبهیکی از آشناها میگفت ۱۷۵ هستمولی ۱۷۰ هست الکی میگفتبماند که چطور فهمیدیم

با متر که ۱۷۶ هستم نمیدونم دیگه واقعی از نظر شما چیه؟😂🙏

معلومه معیارتون چیزهای دیگری بوده

یه فامیل های نزدیکم قدش کوتاه بود ولی خب اخلاق وکارو همه چیش تقریبا خوبه زن خوبی هم گرفت تقریبا هم قدن ولی هیچ وقت این مورد هیچ جا مطرح نشد که فلانی قدش کوتاهه چون انقد جوانب مثبت داشت که این اصلن به چشم نیاد

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

مطمئنی اندازه ی قد تون رو درست و اصولی گرفتید ؟

شما به احتمال خیلی زیاد به ۱۷۶ نمیرسی که خودت، خودت رو کوتاه میدونی که حدس میزنم در مقایسه با بقیه ی آقایون به چنین نتیجه ای رسیدید.

باورتون میشه بعد خیلی سال ازدواج هنوز نمیدونم قد همسرم چند سانته؟ هیچ وقت نخواستم بدونم و مهم نیست

چون قد همسرتون بلندتر از شماست

اگر هم قد بودید یا خیلی کم تفاوت داشتید حتما براتون مهم میشد