2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 13741 بازدید | 949 پست

استارتر...خیلیا که اینجا نظر میدن بچه سالن...خیلیاشون ۱۵ ۱۶..تو این رنجا هستن و خام😅

متاسفانه جای خوبی نپرسیدی.

قدت بسیار نرمال و اصلا اصلا کوتاه نیست.

البته یه عده ای ک خودشون بسیار بلندن یا اینکه یه عددی خوندن تو گوششون الکی میگن اره کوتاه.

ولی شنونده باید عاقل باشه.

واقعیتش نظر شخص خودم ۱۷۶ متوسط رو به بلنده.

واقعا خوبی.

من خودم یه دوست دارم قدش ۱۷۳ هست...شوهرش هم قد شماس...خیلی هم عالین

بعدم اگ حالا خیلی علاقه داری..کفش لژ دار بپوش. چه اشکالی داره...خانوما رو نگاه...کفشایی میپوشن ۱۰سانت بالاتر میرن خخخ

هرچند نیازی نداری.

برو به زندگیت برس.

برو یه هنری یاد بگیر...یه کار مفیدی کن...وقتی سنت بالاتر رفت نگی چقد عمرم بیهوده تلف کردم.

جسارت نباشه شایدم اصلا پرسیدن این سوال درست نباشه ولی کنجکاو شدم خودتون چه دستاوردی دارید که همچین م ...

قد شما متوسط هست اصلا کوتاه نیستید یکم از متوسط بالاتر هستید متوسط قد مردا تو ایران 175 هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا میسوزیسرانه قد کشور و بر مبنای ترکا و کوردا در نظر نمیگیرن😂نکنه شوهرت از اوناییه ک درازه بار ...

عزیزم ۱۶۰ واقعن برای مرد کوتاهه

میانگین قد تو ایران ۱۷۵ هست واسه اقایون

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
استارتر...خیلیا که اینجا نظر میدن بچه سالن...خیلیاشون ۱۵ ۱۶..تو این رنجا هستن و خام😅متاسفانه جای خو ...

ممنونم ازتون نه نیازی به کفش نیست میدونم قدم خوبه فقط باید بپذیرمش

ای جان حتما یکی از اطرافیانتون بلند قد هست. ب نظرم خوبه ولی اگر نگرانید ببرید دکتر غدد

عموهام قدشون بالای 180 هست نه اخه پسرم ریشش هم داره کم کم کامل میشه خالی هست فعلا صداش کامل مردونه نشده شوهرم قدش 178/179 هست

عزیزم ۱۶۰ واقعن برای مرد کوتاههمیانگین قد تو ایران ۱۷۵ هست واسه اقایون

خب عزیزم ما نه بین کرداییم نه ترکا

تو فامیلمون قد بلند یکی هس ۱۷۰ عه

دیگه همه قداشون ۱۶۰ و خورده ان

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم