2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 13741 بازدید | 949 پست
خوبه خدارو شکر درآمدماستایل و قیافم خوبه همه میگن فقط مشکلم قدم هست که نمیتونم بپذیرم

از چه نظر اعتماد به نفس نداری؟ مثلا بنظرت چرا قدت زشته باید چند میبود و خب چرا همچین فکری میکنی

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چه نظر اعتماد به نفس نداری؟ مثلا بنظرت چرا قدت زشته باید چند میبود و خب چرا همچین فکری میکنی

حس میکنم قدم کوتاهه و همیشه بخاطرش قضاوت میشم خودمم میدونم اینا فقط فکر من هستند ولی نمیتونم ذهنم رو قانع کنم

نه میدونم که کوتاه نیستم ولی ذهنم رو نمیتونم قانع کنم همش درحال مقایسه خودم با بقیه هستم۲۴ سالمه

ببین داش

الان من خودم هم قدتم دقیقا...

دوستای من همشون بالای ۱۸٠ ان

۴ نفر بالای ۱۸۵ و ۱ نفر بالای ۱۹٠

خب الان من باید مقایسه کنم خودمو با اینا؟! که چرا مثل اینا نیستم؟!

اول اینکه قد خیلی ژنتیکیه... ورزشم نقش داره ولی ژنتیک بیشتر نقش داره... می خوام بگم دست خودت نیست که این حسو داری...

توی خیابون قدم برداری می بینی دخترا کوتاه ترن..

من خودم بخوام بگم تقریبا دختری ندیدم از من بلند تر باشه... شاید هم قد باشه که اونم خیلی خیلی کم... ولی اکثرا قدشون ۱۶٠ هست و کوتاه ترن...

برای این چیزا اعتماد به نفست رو نیار پایین... بهت گفتم که برو باشگاه... من الان ورزش می کنم هیکلمو یکی بخواد با جزئیات ببینه میگه باشگاه میری؟!

می خوام اینو بگم هیکلو بساز... قدو بیخیال شو... اخه اصلا کوتاهم نیستی 😑

ببین داش الان من خودم هم قدتم دقیقا... دوستای من همشون بالای ۱۸٠ ان ۴ نفر بالای ۱۸۵ و ۱ نفر بالای ۱۹ ...

میدونی کجاش بدتره اینکه رفیقای خودم رو میبینم خیلیاشون قدشون ۱۷۰. هم نیست ولی انقد که اعتماد به نفس دارن

چطور؟

پسر منم قدش 172 همین جوریه

به خاطر قدش ناراحت

من خیلی باهاش صحبت میکنم

امیدوارم هم شما هم پسرم به صلح با خودتون برسید و خود واقعیتون قبول کنید و به هدف مهمتری فکر و تلاش کنید

میدونی کجاش بدتره اینکه رفیقای خودم رو میبینم خیلیاشون قدشون ۱۷۰. هم نیست ولی انقد که اعتماد به نفس ...

خب این الان چرا بده؟!

حسودی می کنی به رفیقات؟! 😑

والله من دوستم ۱۹٠ قدشه، کراشم هست... پز میدم که همچین رفیقی دارم 😂

به نظرم باید ازشون یاد بگیری... قدشون کوتاه تره ازت اعتماد به نفس دارن...

اصلا تو جامعه هر چی کوتولس اعتماد به نفسش بیشتره...