2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 11454 بازدید | 877 پست
ممنونم

در کل کوتاه نیستی

شاید نسبت به معیار ی عده کوتاه باشی که اونم سلیقه خودشونه

قرار نیست مطابق سلیقه ملت باشی

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

قدت متوسط رو به خوبه، کوتاه هم نیستی، اینایی که میگن خیلی کوتاهی همون دخترای ۱۵۰ هستن که دوس پسر زیر ۲ مترو کنسل میکنن

۱۷۶ اصلا قدی نیست که زیاد بهش توجه کنی و براش ناراحت باشی، کاملاً قد نرمالیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در کل کوتاه نیستیشاید نسبت به معیار ی عده کوتاه باشی که اونم سلیقه خودشونهقرار نیست مطابق سلیقه ملت ...

امیدوارم منظورت از ی عده اونایی که ۱۵۵ هستن نباشه چون صبح گفتن کنسلی خیلییی کوتاهی😂

قدت متوسط رو به خوبه، کوتاه هم نیستی، اینایی که میگن خیلی کوتاهی همون دخترای ۱۵۰ هستن که دوس پسر زیر ...

دقیقا همونا صبح گفتن کنسلی گفتم خودت چندی گفتن ۱۵۵😔😂

امیدوارم منظورت از ی عده اونایی که ۱۵۵ هستن نباشه چون صبح گفتن کنسلی خیلییی کوتاهی😂

😂😂😂

اونا هم سلیقه خودشونو دارن و حق دارن بگردن دنبال یکی مطابق سلیقشون

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

دخترای زیادی هستن ک قد ، آخرین چیزیه ک براشون مهمه!!

از جمله خودم

همین ک طرف، ازم کوتاه تر و دقیقا همقد نباشه،، کافیه

من ۱۶۷ ام

۱۷۰ باشه اوکی عه

مگه همه قراره ۲ متری باشن؟!!

مگه دخترا همشون خشگل و بی عیب و نقصن ک پسرا همه قدبلند باشن ؟!!

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.