نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
با توجه به میانگین قد مردا هم تو ایران هم تو کل دنیا این قد کاملا متوسطه
دو سانت از میانگین بلندتری
اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا
اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه.🤲💚