2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 11454 بازدید | 877 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدت خوبه ،بستگی داره وزنت چقدر باشه

اگه وزنت زیاده خب کوتاه نشون میدی

اگه وزنت لاغر باشه بلند تر دیده میشی

باشگاه برو اگه شرایطش رو داری

که هیکل روی فرمی داشته باشی

اگه سنت هم زیر ۲۰ هست که هنوز جای بلند شدن داری تا سن ۲۶ با ورزش ،

بزن چت جی پی تی و بگو دوست دارم قدم بلند تر بشه

یک سری ورزش بهت معرفی میکنه

اگه هم نگران پارتنر داشتنی که شما در کنار یک دختر با قد ۱۵۵ تا ۱۶۵ هم بلند به نظر میایی

و در اخررررر مهم تر از قد شعور و انسانیت و اخلاق خوبه که مهمه🌸

نه شما متوسط قد مرد ایرانی رو دارید. ۱۷۵عه متوسط قد آقایون. اینکه روی قدتون انقد حساسید احتمالا یه دلیلش میتونه این باشه که معیار ارزشمندی درستی ندارید. روی مهارت ها و سایر ویژگی هایی که باعث احساس ارزشمندی میشن کار کنید. من قدم ۱۵۸عه و اوایل خیلی براش غصه میخوردم. بعد دیدم بابا من مشکلم نداشتن معیار ارزشمندیه نه قد کوتاه. روی توانایی های دیگه م زوم کردم و ارتقاشون دادم و الان از خیلی از آدمای قدبلند بااعتماد به نفس ترم. همه چی کار ذهنه، نسبیه. هیچ قطعیتی در رابطه با این مسائل وجود نداره همش تو ذهن خودمونه

اوکیمگه نمیدونی عزیزم اینجا دخترا همه بالای ۱.۸۰ هستن🤣🤣🤣

شوهراشون هم دو متر

من تو واقعیت اطرافم اکثر شوهرا و خانوماشون هم قدن حدودا

خواهرم ۱۷۰ هست شوهرش ۱۷۳

دوستم ۱۷۱ شوهرش ۱۷۵

والا همه هم خوشبخت و راضی

شوهراشون هم دو مترمن تو واقعیت اطرافم اکثر شوهرا و خانوماشون هم قدن حدودا خواهرم ۱۷۰ هست شوهرش ۱۷۳دو ...

اوکی

یکی اینجا بهم گفت شوهر باید اززنش۱۵سانت بلندتر باشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه خیابون دام روتردام 🧡🧡 اوکیییی؟

اتفاقاً وزنم کمه میخام یکم وزن بگیرم

وزن مناسب برای قد شما ۷۳ تا ۷۵ هست

اگه کم تره که سعی کن مواد پروتئینی بیشتر مصرف کنی و باشگاه رو شروع کنی

اگه هم شرایط باشگاه رو نداری عیبی نداره

بزن توی یوتیوب و ورزش رو خودت توی خونه شروع کن

در کنارش تغذیه ات هم کنترل کن ،ادلیکیشن زیره رو نصب کن و میزان پروتئین هر مواد غذایی و میزان کالری هاش رو میتونی بدست بیاری

بری باشگاه که خیلی کارت راحت تره

ولی ممکنه به هر دلیلی نشه ،از این روش ها استفاده کن

وزن مناسب برای قد شما ۷۳ تا ۷۵ هست اگه کم تره که سعی کن مواد پروتئینی بیشتر مصرف کنی و باشگاه رو شرو ...

باشگاه رو وقت ندارم تا شب سرکارم آخر شب هم ک میام حوصله کاری ندارم انقد که خسته هستم

@romi_rose جیگر برو پیش شوهرت قشنگ بعد بیا اینجا میدونم خیانت چیز بدیه ولی تقصیر من نیست بخدا که شوهرت دوستت نداره عقدتو سر اینو اون خالی نکن

من درکت میکنم کسی نبوده... الهییی اینجا محل خالی کردن تروماهات نیست

ولی شماره ی روانشناس درست حسابی دارم میخوای برات بفرستم

خب چطور کاری کنم که ذهنم این رو بپذیرم؟

پذیرش ذهنی و کلا تغییر سیم کشی ذهن یه چیز زمانبره. حداقل ۶ ماه رو براش در نظر داشته باشید عجله نکنید ناامید هم نشید. اگه توان مالی دارید با جلسات مشاوره و تراپی شروع کنید. اگه نه با کتابای خودیاری و توسعه فردی استارتشو بزنید و قدم قدم باهاشون پیش برید.

روی تغییر معیار ارزشمندیتون هم کار کنید. مثلا یه حوزه ای که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید و صدتونو براش بذارید و تا جایی که میتونید توش حرفه ای بشید. یه زمانی به خودتون میاید میبینید قد واقعا براتون چیز مسخره ایه.

ولی باور کنید ۱۷۶ تو جامعه ما میانگین قد آقایونه اصلا کوتاه نیست. بدنسازی کار کنید و بالاتنه رو حجم بدید هم باز قدبلندتر به نظر میاید. یجور نسبت ریاضیه این رابطه حجم بالاتنه و قد.

اطراف من مردای با دومتر قد و مغز پوکو اونایی ک کوتاه هست165 اینجوریا... خیلی تیز و فرض و همه چی دونن

پس مرد بودن ربطی ب قد نداره

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😉😅😅