2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 629 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو باشگاه..هیکلت و بساز اصلا و ابدا برات قد مهم نباشهمطمعن باش مهمترین ملاک جذابیت برای آقایون قدشو ...

کاش یکم روی انتخاب کلماتت کار کنی.قرار نیست بخاطر همزاد پنداری با یه عده،یه عده ی دیگه رو بکوبی. ببین تا بوده یکی از مهمترین ملاکهای زیبایی قد بلند بوده اینکه شما خوشت نمیاد اجازه شو نداری از الفاظ زشت استفاده کنی مثل این میمونه که اونایی که قدشون بلنده به قد کوتاه بگن کوتوله نیم وجبی ...چقدر بهتون بر میخوره.هر کسی در جایگاه خودش مطمعنا زیبایی دعره

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

چهار سانت دیگه میشی ۱۸۰ چخبره؟

خیلیم خوبی ! انقدر عیب نزار رو خودت واست مهم نباشه

والا من اکثر پسرایی که دیدم حتی به ۱۷۰ هم نمیرسید قدشون بازم بنظرم مهم نبود

اصلا اهمیت نده قدتم خوبه جز قد بلندا حساب میشی دیگه

خدایا اگه یبار دیگه سلامتیمو برگردونی قول میدم قدرشو بدونم و برای سالم شدن بقیه هرکاری ازم بر بیاد بکنم ... من میدونم که تو معجزه میکنی .

منم وقت باشگاه ندارم😁خب برنامه فیتنس رو از پلی استور دانلود کنروزی نیم ساعت هم برای خودت وقت بزاری ...

استایل و قیافم خوبه همه میگن فقط مشکلم قدم هست که فکر میکنم کوتاهه

چهار سانت دیگه میشی ۱۸۰ چخبره؟خیلیم خوبی ! انقدر عیب نزار رو خودت واست مهم نباشهوالا من اکثر پسرایی ...

ممنون از نظرتون

الان که میبینم فقط اعتماد به نفس مشکلمه مشکل قد نیست

بله کوتاهه

اهل این نیستم که تعارف کنم بگم نه اتفاقا خیلی بلنده

خب کوتاهه واقعا

ولی قد پدرم ۱۷۲ ۳

داداشمم همینن

کوتاهن ولی مهم نیست پدرم انسان درست و شریفیه برادرم خوشتیپ وخوش چهره و به شدت اهل کاروپوله و مستقل

میخوام بگم قرار نیست بی عیب و ایراد باشن ادمها رو ویژگی های ژنتیکیشون مانور بدن فقط

قراره رو تواناییشون کار کنن تا ضعفهای ژنتیک رو بپوشونن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ممنون از نظرتون الان که میبینم فقط اعتماد به نفس مشکلمه مشکل قد نیست

خواهش میکنم

ببین توهم جای داداشم

رو اعتماد بنفست کار کن ذره ای برات مهم نباشه

واقعا نمیخوام دلداریت بدم چون نیازی نداری و قدت واقعا خوبه

روی اخلاق و شخصیتت کار کن اون خیلی بیشتر از قدت مهمه که بازم میگم قدت کاملا مناسبه

خدایا اگه یبار دیگه سلامتیمو برگردونی قول میدم قدرشو بدونم و برای سالم شدن بقیه هرکاری ازم بر بیاد بکنم ... من میدونم که تو معجزه میکنی .