2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 10565 بازدید | 850 پست
آفرین دقیقا چند وقت پیش تو یه پست برای قد۱۶۰ وزن ۴۰ رو مناسب میدونستنند چون معتقد بودند کوتاه هست من ...

دقیقا دقیقا

من خودم چند سال پیش زمان نوجوونی مثلا فکر میکردم ۱۷۳ باشم، وقتی میخواستن بگن کسی بلنده میگفتن ۱۷۳

چون تقریبا ۹۷درصد مواقع تو جامعه من قد بلندترین بودم،مثلا سرکلاس یا بین دوستام بعد میگفتم خب من ۱۷۳ ام دیگه

یه روز اندازه گرفتم و در کمال تعجب ۱۶۸ بودم،ده بارم اندازه گرفتم😂😂

این چیزایی که رو زبون میچرخه حرفه،واقعیت با تصور آدما فرق داره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفتم بلندم که 😂 گفتم 21 سانت از قد شما بلندتر هست و مناسبه

تایپ هر کسی ۲۱ سانت اختلاف نیست بهرحال

باید ببینی کی خوشش میاد

الان دخترا زیر ۱۸۰ اینا نمیخوان

من خواستگار دارم همین ۱۷۰ و خورده ایه و به دل نمیشینه اصلا بخاطر قدش

ولی اعتماد به نفس دارن من ندارم😂

اگه سنت کمه رشته های ورزشی که پرش داره برو.بسکتبال.بدمینتون والیبال. بنظرم کوتاه ی سانت از من بلندتری

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

دقیقا دقیقامن خودم چند سال پیش زمان نوجوونی مثلا فکر میکردم ۱۷۳ باشم، وقتی میخواستن بگن کسی بلنده می ...

دقیقا من ۱۶۹ قدم از بیشتر خانم های اطرافم بلند ترم اما خیلی ها که از من قدشون کوتاه تره میگن ۱۷۳ و ۱۷۴ هستیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اره واقعا چندتا سلبریتی هالییوودی هستن که کوتاه ترن فقط مشکل من پذیرفتنش هست که نمیتونم بپذیرم

برو باشگاه..هیکلت و بساز

اصلا و ابدا برات قد مهم نباشه

مطمعن باش مهمترین ملاک جذابیت برای آقایون قدشون نیست

من یکی که از دراز دیلاق بدم میاد

پروفایل خودم نیستم!! لطفا درخواست ندید ♥️