2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 371 پست
خیلی ممنون از نظرتون تنها دلیلی که اینجا هستم همین فهمیدن نظر دیگران در مورد قد هست وگرنه کاری ندارم ...

روی رشد فردی و همچنین حتما حتما رو آن فن بیان کار کنید چون آن بیان و نحوه صحبت با خانوم ها و جذاب بودن خیلی تو جذب خانوم ها تاثیر گذار هست بیشتر از بد هیکل همچی موفق باشید

خیلی هم نرماله اصلا غصه نخور اینایی که میگن خیلی کوتاه مطمئن باش اصلا تا حالا قد خودشون نگرفتن با مت ...

دقیقا،مخصوصا اونی که گفت کوتاهه خیلی هم کوتاهه

فهمیدم تصوری از قد ۱۷۶ نداره،چون تو جامعه ایران کوتاه نیست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روی رشد فردی و همچنین حتما حتما رو آن فن بیان کار کنید چون آن بیان و نحوه صحبت با خانوم ها و جذاب بو ...

بله دارم روی خودم کار میکنم خیلی ممنون از نظرتون و انرژی مثبتی که دادید🙏

ولی اعتماد به نفس دارن من ندارم😂

خب داشته باش

مگه بازیکن تیم ملی والیبال یا بسکتبالی که قدت واست مشکلی ایجاد کرده باشه؟

ژنتیک ما ایرانی ها همینه دیگه

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...

دقیقا،مخصوصا اونی که گفت کوتاهه خیلی هم کوتاههفهمیدم تصوری از قد ۱۷۶ نداره،چون تو جامعه ایران کوتاه ...

آفرین دقیقا چند وقت پیش تو یه پست برای قد۱۶۰ وزن ۴۰ رو مناسب میدونستنند چون معتقد بودند کوتاه هست من واقعا تعجب کرد چون بعداً فهمیدم که نه اینطور نیست خیلی از این افراد چشمی این حرف میزنند اصلا با متر اینکه به نفر ممکنه استخوان بندیش فرق بکنه یا متوسط جامعه چیه اصلا متر هم کار ندارن فقط چشمی حرف میزنن

مثلا شاید چون خودشون بلند تر از افراد کناریشمن باشم قد خودشون خیلی بلند تر تصور میکنم با هرچیز دیگه مثلا ممکنه ۱۶۵ باشن فک کنم ۱۷۰ هستن

یا اصلا با متر درست هم گرفته باشنند اصلا نمدونن جامعه متشکل از افراد متوسط پایین تر از متوسط و بالاتر از متوسطه فقط از چشم خودشون همچین میبینند متاسفانه همه خیلی سطحی نگر شدن

خب نمیدونم چجور داشته باشمحرفتون منطقیه کاملا

خب روی چیزای دیگه تمرکز کن که این موضوع اهمیتشو واست از دست بده

مثه کار ، درس، ورزش

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...

دختر ۱۴۰ سانتی هم هست خب باعث نمیشه تو بلند بیایمن همین قد ۱۷۵ با قیافه ی خیلییی خوب دوست دارمولی به ...

نگفتم بلندم که 😂 گفتم 21 سانت از قد شما بلندتر هست و مناسبه