2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 253 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم ۱۷۸ و بیرون میریم از خیلیا بلندتره. بستگی به محیط اطراف داره در کل کوتاه نیست خوبه

دقیفا مردهای ایرانی اکثرا بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ هستن

ما تو دانشگاه ۵۰ تا آقا بودن تو ورودی ما کلا ۳ نفر بالای ۱۸۰ بودن

برای هرکس یه چیزهایی اولویت داره برای شما اولویت نداره من قد و اخلاق و شخصیت و پول برام همیشه اولویت ...

شما حق داری الویت های خودتو داشته باشی کسیم چیزی نمیگه قدتم بلنده حتما دوستداری پارتنرتم بلند باشه ولی به نظرم کسی که ۱۵۰ قدش البته ببخشیدا نمیتونه توقع یه نفر که ۴۰ سانت از خودش بزرگتره رو داشته باشه

برادر من سنی از من بزرگتره

ولی قدش ۱۷۰ کوتاهتره منه

خییلی بهم ریخته بود و جوش میخورد

تازه با یکی دوست شد ۱۹۰ بود صمیییمی

جای اینکه اعتماد به نفسش بره پایینتر اتفاقا موقه خوبی شرایط رو درک کردو پذیرفت

تو چیزای دیگه اینقدر خودشو کشیده بالا کلی زیر دستش کار میکنن و ازش حساب میبرن

اصلااا دیگه بهش فکرم نمیکنه

خانمشم هم قد خودشه

بشدتم عاشق داداشمه

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

خیلی هم نرماله اصلا غصه نخور اینایی که میگن خیلی کوتاه مطمئن باش اصلا تا حالا قد خودشون نگرفتن با متر چشمی مثلا میگن کوتاه هست اصلا نیست

تام کروز قدش ۱۷۲ هست

باور کن خیلی از خانوما من اینجا دیذم مثلا آدم ۱۶۰ رو ۱۴۰ فرض میکنند چون نه قد با متر نگرفتن حتی شده دیذم آدمی اینجا ۱۶۵ بوده خودش ۱۷۰ فرض میکرده چون چشمی فکر میکرد اون قده

برای همسرت هرچی صلاح شما باشه اتفاق می افته چه بسا ممکنه یه خانوم قد بلند هم قد شما تو خانما بلند محسوب میشه گیر شما بیفته اما اگه میخواین مرد کاریزماتیک و با جذبه باشید نباید تو این سایت ولی بچرخی برو کار کن خوش اخلاق باش

بازه قد متوسط آقایان او ایران همین قدر حد سه سانت کم تره

تو انتخاب همسرتون میتونید فردی انتخاب کنید که حداقل ده سانت از شما کوتاه تر باشه

کوتاه نیست خیلی از مردها قدشون پایین ۱۷۰ هست وقد متوسط یا حتی کوتاه دارند .

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!