2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 22997 بازدید | 1387 پست
خودش باهاش مشکلی ندارد؟

خدایی قدت مشکلی نداره این سواله اخه؟ اونم وسط سایتی که از خدا و بنده ایراد بنی اسراییلی می گیرن

خودت نمیدونی ۱۷۶ متوسط به بالا هست ، یعنی در کنار ویژگی های خوب ۱۷۶ عالی هم هس، بنظر خودت کسی برای قد ازدواج میکنه ؟ مثلا طرف ادم نباشه دو متر باشه کافیه؟ این قد هیچ مشکلی نداره اصلا کوتاه نیستی من خودم مثل تو بود طرز فکرم البته ۱۵ سالگی نه الان ولی الان می بینم هیچکس با قدم مشکل نداره ۱۶۰ هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کفش بگذر🙏😂

دایی قدت خیلی خوبه سخت نگیر به خودت الان پسرا همه اب رفتن تو خوب موندی ماشالله

هرکیم پرسید میتونی یکی دوسانت اینور اونور بگی میشی نزدیکای ۱۸۰😁

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین

شما دختری

بله ولی با این قد مشکلی ندارم خودمم ظاهری هرجا میرم ازم تعریف میکنن خواستگار قد بلندم زیاد داشتم ولی دلیل انتخاب من قد و هیکل خوبشون نبود و رد کردم عوضش از یکیشون خوشم اومد که فک کنم همین رنج قدی بود و لاغرم بود نه که درشت باشه ولی خب من خوشم اومد که البته خانواده مخالف بودن و نشد الان تو شرایطی ام که به دل نشستن برام مهمه نه معیارهای اینستا

خودتون حساس شدین وگرنه قدتون خوبه

پارتنر من یکمم از شما کمتره و من باهاش هم قدم و دوسشم دارم چون معیارهای دیگه برام مهمه و قدش برام عادی شده

هر زمان هم رفتین تو رابطه با دید کم نگاش نکنین چون حس بدی به طرف مقابلتون میده

امید الکی نمیخوام بدم کوتاهه خیلی هم کوتاههاما هستن دخترایی ک قد براشون مهم نیست و معیار های دیگه دا ...

😐😐

عاشق گربه ها🤍اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید بهتره کلا حرف نزنید و ریپلای نکنید