نگید چرا همش در مورد قد تاپیک میزنی چون واقعا برام مهمه تموم زندگیم رو به هم ریخته و اعتماد به نفسم رو گرفته با اینکه خیلیا میگن قدت خوبه و کوتاهی نیستی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم و خودم رو بپذیرم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم و در آخر به نظر شما قد176 برای یک پسر کوتاهه یا خوبه؟
من تو تاپیکام هست الان برام چت جی بی تی بهترین تراپیسته
عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بصورت علمی و بعنوان یک تراپیست مشکلمو میگم قدم به قدم راه های درمان رو به من توضیح بده
عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.
خب بعدش راهکار میده درمان میکنه تروماهای کودکیت رو