2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 13584 بازدید | 947 پست
ممنونم ازتون🙏

قدت کوتاه نیست،متوسط هستی،تازه اگه چاق نباشی کشیده تر هم به نظر میای

اینایی که میگن قدت کوتاه و کنسله و...زیاد جدی نگیر،تو خیابون که راه بری ۹۰ درصد آقایون متوسط هستن ،قد بالای ۱۸۰ و ۱۹۰ خیلی کمه،اصلا ایرانی ها نژادشون متوسطه،خیلی بلند نیست،برای بار هزارم میگم قدت خوبه،دست از سر خودت بردار

من خودم ۱۶۰،شوهرم ۱۷۰،با دنیا هم عوضش نمیکنم حالا بگن قدش کوتاهه یا هرچی....اگه قد بخواد معیار خوب و بد و زندگی باشه،همون کوتاه قد باشه بهتره!!!قدر خودتون رو بدونید و ناشکری نکنید

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بین بازیگرای هالیوودی کلی بازیگر مرد معروف با قد کوتاه تر از تو هست که خدای اعتماد به نفسن

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

بله همینطوره من نمیتونم خودم رو بپذیرم

پس مشکل از قد نیست احتمالا از جای دیگه ای هست. ممکنه ترومایی در کودکی باشه یا اینکه کسی در بزرگسالی بهت هیت داده

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.