2777
2789
عنوان

ريزش مو

1012 بازدید | 29 پست

من ديگه واقعا خسته شدم رفتم چقدر پوله چكاب دادم و سونوگرافي نه مشكل زنان داشتم نه مشكله داخلي !!!نميفهمم پس اين موهايه لعنتي واسه چي ميريزه حتي مشكله ارثي هم ندارم بخدا دست ميزنم دستم پر ميشه از مو كلا خونه زندگبم و مو برداشته تا صبح دست بزنم تا صبح مو مياد تو دستم پيش دكتر جاويد حسيني هم وقت گرفنم  برم پنجشنبه موهام يه ذره شده حجمش 😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانی؟ حتما حتما پیش دکترعلیرضا کردافشاری برو کارش عالیه حتما داخلی ی موردی داری ایشون تخصص طب سن ...

خسته شدم انقدر دكتر رفتم ميگن مشكلي نداري پس اين همه ريزش مو چيه

خسته شدم انقدر دكتر رفتم ميگن مشكلي نداري پس اين همه ريزش مو چيه

طب سنتی همیشه این چیزا رو ی مشکل از داخل بدن تشخیص میده و درستش میکنه راههای زیادی داره براش

مطبش کنارپارک دانشجو(تاترشهر)هست

اگه اشتباه نکنم خیابون رازی اسمش هست

تو نت بزن ادرس میاره ۱۱۸هم شمارشو داره

من رفتم پیش دکتر نخعی ی عالمه قرص دارو داد میخای بگم خودت بگیری استفاده کنی چون همشون مکملند

بگو عزیزم 

همیشه یک نفر پشتِ شلوغی های خیالت هست که مدام دوستت دارد ... که مدام دلتنگِ توست ... و تو ، مدام بی‌خبری !
تقویتش کن روغن رزماری اصل بگیر موهاتو خوب باهاش ماساژ بده با شامپو بدون پارابن بشور کلا شامپو هرچی ...

انقدر از اين كارا كردم اصلا از حموم رفتن وحشت دارم ديگه ميرم و ميام انقدررررر ميريزه كه اين ظرفه جلويه چاهه حموم پر ميشه مو

ممنون ميشم بگي عزيزم

سیستین b6 رازک یدونه صبح ی دونه شب ،ویتامین d3 1000 روزی یدونه،قرص اهن شبی یدونه با امپول بیوتن ک طی 6 هفته هفته ایی یدونه ،ولی امپولو استفاده نکن چون از من پرسید تا کی میخای برا باردار شدن اقدام کنی فک کنم تاخیر تو بارداری ایجاد میکنه