رهایی۹۰ مدیر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 6160 عنوان چرا بیداری 😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 53 پست لا لا کن پیش پیش هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️ 1405/06/01 | 04:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 6160 چون تا ظهر خوابم منم الان بخابم ظهر بیدار میشم هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️
شکوه_،السلطنه عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1751 منم الان بخابم ظهر بیدار میشم من تازه یکی دوساعت دیگه میخوابم قشنک از گوشی سیر شم بچه خهام روز نمیذارن گوشی دست بگیرم 😂 هرجا مشاعره بود تگم کنید
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 6160 برم چنتا کلیپ ببینم اینجوری ک بدتر بد خواب میشی هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️
رهایی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 6160 من تازه یکی دوساعت دیگه میخوابم قشنک از گوشی سیر شم بچه خهام روز نمیذارن گوشی دست بگیرم 😂 اوخی 🤕 هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️
hsajon عضویت: 1405/05/23 تعداد پست: 1334 کوردی بگم نه فرقی نمیکنه برو صداتو درست کن 👨🦯 میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .