2777
2789
عنوان

دلم شکست

115 بازدید | 11 پست

من هفتم شهریور تولدمه پارسال همسرم عقد بودیم بهم گفت برات کیک نمیگیرم بجاش پولشو میدم برو واسه خودت خرید کن واسم کادو نمیگیره منم گفتم باشه بعد یک میلیون داد بهم باز با همون یک میلیون رفت گیک گرفت و خوراکی کلا دویست تومن موند واسه کادو امسال دوباره همینو گفت من گفتم یک میلیون کمه و اینا من چیکار کنم [و اینو بگم من کلا عید به عید خرید لباس اینا میکنم و پول تو جیبی ماهانه چه شارژ چه چیزایی ضروری کلا ۵۰۰ تومنه]بعد گفت باشه بیشتر میدم بعد من خب ذوق تولد دارم و اینا یه چند روز میگفتم مثلا چقد میزنی و اینا ک من ببینم چی بخرم برا خودم یهو امشب جلوی مامانمینا داد زد که کشتی مارو باتولدت نمیدونم صبر کن بهت میدم روز تولدت کی از قبل میگ هی درحالی ک خب من فقط ذوقشو داشتم همه ذوقم کور شد گفتم نمیخام هیچی اصلا ازت بنظرتون بگیرم روز تولد ازش یا نه من خودم میگم نگیرم چون بازم فقط ی تومن میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم قضاوت کنم چون نمیدونم چیکاره ست و چقدر درامد داره... من تولدم میشه از همه متنفرم میشم دوس ندارم کسی حتی بهم تبریک بگه چه برسه کادو بگیرن

سوپرایز که اصلاااااا🫩

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

دختر عزت نفس داشته باش ببخشید چیزی نگم بهتره دلت میشکنه ولی این راهی که میری داری خودتو تحقیر و بی ارزش میکنی. ایشون خودش باید توی تدارک تولد برات باشه نه اینکه شما بخای پول بده

تو حق داری خب

ولی اونم ناراحت بوده، ذهنش درگیر مشکلی بوده...

تو هم زیاد تکرار کردی، کلافه شده، واکنش عصبی نشون داده

جدی نگیر، بهش فکر نکن، یه لحظه بود و گذشت، این اتفاق و این لحظه رو کلا نادیده بگیر و فراموشش کن

وقتی بهت پول داد اصلا یاد اون اتفاق نیفت، تشکر بکن، وانمود کن خیلیم خوشحال شدی و خیلی ذوق کردی

اگ میتونست ده برابر و صدبرابرشو برات میذاشت

مگه غیر از اینه ک تو عزیزترین موجود زندگیشی

میدونم توی این وضع اقتصادی، سر کردن و نق نزدن خیلی سخته، محاله اصلا

ولی تو سعیتو بکن درک کنی ک چقد فشار روشه و ازش دلخور نشی

من قبلش جیزی نمیگم،بعدس میگم ک شدمنده بشه،کلا بعضیا این جیزارو حدی نمیگیرن مثلا شوهررمن ن خواهر داشت ن مادرش پیشش بوده ک مهرو محبت رو یاد بگیره منم ب دل نمیگیرم ،

شرایط اقتصادی خیلی سخت شده،الان پولداراشم گاهی مینالن،بنظرم ب دله خودتو نامزدت نگاه کن