2777
2789
عنوان

این چه زندگیه

30 بازدید | 8 پست

شوهرم خوابه من تا الان سرم تو گوشی اونم تو دوران عقد

اصلا تصورم از ازدواج این نبود فکر میکردم همش مهر و محبته ولی شوهرم خیلی منطقیه و من به شدت احساسی

کلا ازدواج چیزی که دخترا توی ذهنشون تصور می کنن نیس.

من عاشقانه ازدواج کردم و فکر می کردم همه چی تا آخر گل و بلبل و عاشقانه خواهد بود اما زندگی واقعی بالا پایین داره و عشق مثل برف زمستون به سرعت آب میشه و فقط احترام متقابل و سازش می مونه بین زن و شوهر.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا ازدواج چیزی که دخترا توی ذهنشون تصور می کنن نیس.من عاشقانه ازدواج کردم و فکر می کردم همه چی تا آ ...

متاسفانه من اینقدر زود عصبی میشم که دیگه احترامی هم نمونده بین مون

زود پشیمون میشما ولی چه فایده حرفایی که نباید میزدم رو زدم

ولی حداقل فکر نمیکردم تو عقد رابطه مون اینجوری باشه

خب مشکلش چیه اینجوری بودن؟ماهم همینجوریم فکرمیکردم عادی باشه مگه نیست؟تایم خابمون متفاوته اما بقیه وقتا محبت و اینا هست بینمون

البته من کلا ادم واقع بینیم و سعی میکنم رویا نبافم چون واقعیت بارها و بارها بدجور خورده تو صورتم دیگه زندگی ازم این ادمو ساخته

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

تو عقد فکر میکنم نه باید با هم خوابید 😂

اهان ما تو عقد دوسه شب پیش هم خابیدیم ولی بازم همینجوری بود

منظورت اینه ک بهت توجه نمیکنه و میخابه؟یا ربطه ندارید؟یا میگی ک باید هم زمان بخابید؟

اهان ما تو عقد دوسه شب پیش هم خابیدیم ولی بازم همینجوری بود منظورت اینه ک بهت توجه نمیکنه و میخابه؟ی ...

دلم میخواد با هم بخوابیم اصلا دوست ندارم وقتی خوابه تا این موقع شب سرم تو گوشی باشه حس بدی میگیرم

دلم میخواد با هم بخوابیم اصلا دوست ندارم وقتی خوابه تا این موقع شب سرم تو گوشی باشه حس بدی میگیرم

منم اوایل اینجوری بودم خیلی سعی کردم خابمو تنظیم کنم گذشته از اون ولی هربار ب دلایلی باز بهم میریزه 🤷♀️